@SonyKrokiet: @szuleer: najsłabsza benzyna? Argumenty? Bo taką właśnie mam i czuć brak mocy, na trasie to już w ogóle. Minimum 1.4. Zalety hmm, mały, w miarę ekonomiczny, no i całkiem ładny. Wady, kosztowna naprawa tylnej belki, (tyle, że zrobisz raz i spokój), wariująca elektryka na muxie, komfort średni, fotele niezbyt wygodne, co czuć przy dłuższych trasach. To tak pokrótce, bo auto mam dopiero kilka tygodni.
@extralion: no właśnie też myślałem o 1.4, bo 1.1 to silnik typowo na miasto ( ͡°͜ʖ͡°) miałem w planach kupić, ale ostatecznie jeżdżę innym wozem ( ͡°͜ʖ͡°)
@extralion: najsłabsza bo ponoć najlepiej się sprawuje, na pierwszy samochód mocy lepiej nie za dużo ( ͡°͜ʖ͡°) dodatkowo delikatnie tansze ubezpieczenie. Również 1.4 może być mała róźnica ¯\_(ツ)_/¯
@extralion: do zalet ze jest mały to bym nie doliczał, bo ja po 20 minutach jazdy potrafię czasami odczuwać brak komfortu, ze względu na ograniczoną przestrzeń
Znacie jakieś dobre seriale komediowe z masą absurdu, żenady i czarnego humoru? Lubię The Office, Chłopaki z Baraków, U nas w Filadelfii. Nie pogardzę też bardziej slapstickowymi, skrajnie abstrakcyjnymi w stylu filmów Nielsena i Angie Tribeca. #seriale #komedia
źródło: comment_wZ4sB394jGdLzkgLGXIwyLmX6hfPPgmX.jpg
PobierzNa pierwszy samochód polecasz?