Wpis z mikrobloga

@daniel-zwierzynski Cwaniaczku moze wydasz swoje oswiadczenie jakim prawem rzadzisz sie nie swoim kanalem, bo ja nie rozumiem tego ze ty tyle razy juz gadales na streamie ze ty nie zajmujesz sie goski kanalem czy jacy. A jednak w 90% jednak jest to twoj kanal zastepczy by trzepac hajs z nich. Objasnij mi jak kanal goski i jacy dziala, bo ciezko jest mi zrozumiec to czy to jest ich kanal czy twoj. Zwlaszcza patrzac po ruchach i tym jak kazesz baobabowi wylaczyc streama goski. Wytlumaczyl bys, bo ja troche za glupi jestem i wydaje mi sie ze zle mysle rozumujac ze to twoje 2 kanaly zastepcze gdzie ty wydajesz rozkazy by zarabiac.
#danielmagical
  • 4
@dawidczeta: nie jesteś głupi. Dokładnie tak to działa to są kanały zastępcze... już nawet ktoś pisał ze czekamy jeszcze na kanał Sonii i mamy komplet ;) w razie bana amortyzacja strat subow
@oswellspencer: Ironia, wole by sie wielki boss wypowiedzial by bylo wszystko jasne. Pozniej bedzie sie prul ze my bez powodu go atakuje i jakies dziwne teorie wymyslamy ze ktos kontroluje gochy kanal jak ona ma 100% wladze nad nim ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜