Aktywne Wpisy
gardzenarodowcami +238
zabrakło czegoś o robakach, ale przekaz dla prawicowego npc osiągnięty widać, że pis wchodzi do walki o ułomny elektorat konfederacji #bekazpisu #bekazprawakow
IMPERIUMROMANUM +142
Znamy datę premiery drugiej części „Gladiatora”
Znamy datę premiery nowej części wybitnego filmu „Gladiator”. Sequel ma mieć premierę dnia 22 listopada 2024 roku, a wyreżyserowany ma być ponownie przez Ridleya Scotta.
Autorem scenariusza jest David Scarp, który jest autorem fabuły i tekstów innych filmów Ridleya Scotta – „Napoleona” czy „Wszystkie pieniądze świata”.
Główną rolę zagra Paul Mescal, znany między innymi z filmu „Aftersun”, który obejmie rolę Lucjusza – syna Lucylli i siostrzeńca
Znamy datę premiery nowej części wybitnego filmu „Gladiator”. Sequel ma mieć premierę dnia 22 listopada 2024 roku, a wyreżyserowany ma być ponownie przez Ridleya Scotta.
Autorem scenariusza jest David Scarp, który jest autorem fabuły i tekstów innych filmów Ridleya Scotta – „Napoleona” czy „Wszystkie pieniądze świata”.
Główną rolę zagra Paul Mescal, znany między innymi z filmu „Aftersun”, który obejmie rolę Lucjusza – syna Lucylli i siostrzeńca
#narkotykizawszespoko
#prawo
Komentarz usunięty przez moderatora
Możemy się zastanawiać, ale to nic nie zmieni.
Albo w takim USA
-Posiadanie narkotyków: wieloletnie więzienie, no bo jak to, od tego giną dzieci
- Bombardowanie dzieci w krajach bliskiego wschodu: można, jak najbardziej.¯\_(ツ)_/¯
Nie raz podchodzili do mnie jacyś naćpani ludzie, gadali jakieś pierdoły.
Poza tym:
- dostęp do amfetaminy ma każdy, choć to nielegalne (o ile wiem o heroinę trudniej)
- po alkoholu jest przemoc domowa, bójki w barze, pijani kierowcy i nikomu do głowy
@hyperral2: Ćpuny i tak będą brać, oprócz heroiny
@mt5114 gdzie? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
i alko też jest narkotykiem
a w tej bajce były smoki?( ͡° ͜ʖ ͡°)
To się pochwal co udało Ci się dostać za darmo.
Powtarzanie legend i innych pierdół, łącznie z tym, że gdyby było legalne to naćpani ludzie nagle by latali po mieście jak pawiany w zoo.
Skąd takie wnioski? Obecnie to posiadanie jest nielegalne, ale bycie pod wpływem już nie. Za to "panoszenie się", jeśli masz na myśli coś stwarzającego zagrożenie, jest podstawą zatrzymania niezależnie czy jesteś #!$%@?, naćpany czy trzeźwy.
Sam wywnioskuj sobie czy ma to sens, tak jak jeszcze miękkie narkotyki moglyby być zalegalizowane tak wyżej podane jak i wszelkie opioidy i twarde rzeczy nie.
Jak juz mówiłem, twarde rzeczy. Psychodeliki, MJ dla mnie powinny być dostępne
W #!$%@? to mam co było w XIX wieku, nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Jak ktoś chce się naćpać to co komu do tego.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
A legalizacja narkotyków w Polsce przyniosłaby bardzo prosty do przewidzenia skutek - Polskie granice zostałyby uszczelnione od zewnątrz. Żaden z sąsiadujących krajów nie pozwoliłby na tak otwarta legalizację bez konsekwencji, a przez to ryzyko zalewania narkotykami własnych narodów. I nie #!$%@? o „szkodzeniu wyłącznie sobie”, bo typu heroiniarze są społecznym problemem. Ludzie