Aktywne Wpisy

krucjan +20
Serio ekspresso jest u nas tak niepopularne?
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
pieknylowca +143
3/10 p--o z sokiem z Polski wymaga super ultra włoskich Chadow. Pamiętaj polaczku -jestes nikim dla takiej księżniczki, p0lki a do tego kobiety #p0lka
źródło: 1000004909
Pobierz

W nawiązaniu do tego wpisu: https://www.wykop.pl/wpis/31350311/ile-wynosi-szansa-ze-jest-gruba-tinder/
Chcieliście wiedzieć czy wypok się nie pomylił. Niestety albo raczej stety UWAGA jest szczupła, nawet według mnie bardzo szczupła. Wydaje się być bardzo sympatyczną i wartościową osobą. Z twarzy jak dla mnie przeciętna. Taka fajna koleżanka do pogadania. Doceniam to, że była bardzo otwarta i dużo pisała, nawet okazało się że oboje podchodzimy z tego samego miasta. Niestety stawia spacje przez znakiem zapytania, co przekreśla naszą koleżeńska znajomość.
#tinder
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
@Gannrow: dobrze rze ja odrzuciles !
nie rzmm jak morzna tak wgl .
Nic mnie bardziej nie wkurza, jak ludzie, którzy wywieszają na słupach ogłoszenia, że zaginął kot, ale później nic już nie napiszą, że się znalazł płaski.
źródło: comment_X5GxWRSkZL5yzA1Xamt0JlEz6UMBJBZ2.jpg
Pobierz@balatka Patrząc jaka jest chuda to by się jej przydało.