Aktywne Wpisy
insystem +194
Mirki, pijcie ze mną kompot. Wczoraj odebrałem nowe autko z salonu!
Cztery lata temu odebrałem z salonu Dacię Duster, pozostałem wierny marce i wybrałem Joggera.
#chwalesie #samochody #dacia
@francuskie
Cztery lata temu odebrałem z salonu Dacię Duster, pozostałem wierny marce i wybrałem Joggera.
#chwalesie #samochody #dacia
@francuskie
Megasuper +370
Chcesz zrobić karierę na YouTube? Wystarczy być Amerykanką która odwiedzi Polskę i już masz setki tys polskich fanów xD youtuberka która robiła 200-300 wyświetleń przyjechała do Polski bo już poznała ten patent od innych. Nagle jeb jesteś na główne YouTube bo Polaczki muszą się dowartościować oglądając jak ktoś je polskie pierogi i chodzi po Warszawie . Łał #youtube A najlepsze jest to że większość myśli że dzięki takim to opinia
UWAGA SPOILERY
No więc ukończyłem już serial. Pierwsze odcinki mega wciągające, z czasem tempo zaczęło zwalniać, nudnawe wątki miłosne, kilka niepotrzebnych scen, zbyt cukierkowe zakończenie
Dla mnie 7/10
Jest jednak coś co dla mnie była absolutnie nieprawdopodobne i po prostu głupie: gdy Raquel dowiedziała się, że Salva to Profesor, oczywiście od razu zaczęła go nienawidzić
Wystarczyło, że potem tylko prof powiedział
i ona od razu
@rales: poprawka, tu było
Ona chciała zamknąć profesora za napad, ale Salve chciała udupic bo poczuła się zdradzona, dlatego też mógł ją namówić n pomoc wyznając jej miłość i wykorzystać jej syndrom sztokholmski