Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Grzesiok +191
Wczoraj obaliłem kilka mitów na temat rzekomej potęgi rosji. Dziś jedziemy z kolejnymi ciekawostkami.
Płaca minimalna - 240$ - gorzej od Gabonu, Seszeli. Jedynie 4x mniej niż w Polsce
Płaca średnia - 560$ - gorzej od Armenii, Kazachstanu, Rumunii, Albanii albo Iraku
Ruska waluta obok argentyńskiej i tureckiej - najsłabsza na świecie
Ruski % zakażeń HIV jest równy Sierra Leone, a wyższy od Czadu, Mali, Etiopii czy Burkiny Faso
Muzłumanie w rosji
Płaca minimalna - 240$ - gorzej od Gabonu, Seszeli. Jedynie 4x mniej niż w Polsce
Płaca średnia - 560$ - gorzej od Armenii, Kazachstanu, Rumunii, Albanii albo Iraku
Ruska waluta obok argentyńskiej i tureckiej - najsłabsza na świecie
Ruski % zakażeń HIV jest równy Sierra Leone, a wyższy od Czadu, Mali, Etiopii czy Burkiny Faso
Muzłumanie w rosji
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23275587,policja-na-tropie-rafalali-brudzinski-wulgarny-i-agresywny.html#Z_Czolka3Img
#gazetawybiorcza #wyborcza #gazetawyborcza #lgbt #patologiazmiasta #dziennikarstwo #manpulacja #4konserwy #neuropa #polityka
@plackojad: Szczerze, to mam #!$%@? na jakąś tam Lalę, a fakt, że minister robi z tego pokazówkę rusza mnie bardziej...
@artpop: W czym niby?
Nazywanie kogoś "wulgarnym", bo stosuje wulgaryzmy, "agresywnym", bo wrzeszczy na każdego, kto krzywo na niego spojrzy i "nieszczęśnikiem", bo widać, jakie ma parcie na szkło, to po prostu stwierdzenie faktu.
Dwa wpisy na twiterze ministra nazywasz "obrażaniem i dehumanizacją", a regularne obrażanie innych ludzi, osaczanie ich, używanie wobec nich wulgaryzmów i publikowanie ich wizerunków w internecie deprecjonujesz. Podwójne standardy?