A może by tak wprowadzić zakaz handlu też w soboty? Przecież 5 dni w tygodniu spokojnie starczy na zrobienie zakupów, a jak na zakupach o czymś się zapomni, to przecież nikt nie umrze z głodu przez te dwa dni. Tak zyskalibyśmy kolejny dzień, w którym wyzyskiwani pracownicy handlu mogliby spędzić czas z rodzinami. #zakazhandlu #bekazpisu #bekazlewactwa
@ed_norton A ja bym na miejscu PiS zrobił losowy jeden dzień tygodnia na jedną godzinę i jeszcze zrobił z tego globalne Pay Per View za 20 ojro ale by było!
@mattheo1994: Wszyscy normalni ludzie pracują od pon-piątku. Kasjer też by chciał jak człowiek o 16 wyjść z pracy i mieć piąteczek jak każdy normalny człowiek.
@mattheo1994: żal mi tych ludzi co nie mogą sobie zakupów zrobić jednego dnia na cały tydzień. Przecież teraz to wszystko będzie jadalne i całkiem świeże przez 7 dni.
@mattheo1994 ja mam lepszy pomysł. Wprowadźmy ogólny zakaz handlu. Pomyśl, oddamy rodziców ich dzieciom permanentnie. Ludzie z głodu nie umrą, pozakładają sobie przydomowe ogródki. Jak Ci pęknie wąż od prysznica to go załatasz. Zmniejszamy ilość śmieci. Wszyscy wygrywają.
@Voraz tak. Nie mam tyle miejsca w zamrażarce, bo trzymam tam już kiełbaski, karkówkę na grilla, gdy zaskoczy mnie ładna pogoda w niedzielę. Mielone i frytki na awaryjny niedzielny obiad oraz mięso i warzywa na zupę gdy w niedzielę zaskoczy mnie chęć na zupę. Oraz oczywiście lody gdy będę miał ochotę w niedzielę na coś słodkiego.
@mattheo1994: wiem, że wy wykopki macie krzywe spojrzenie na świat, ale zakaz handlu został wprowadzony żeby chodzić do kościółka i spędzać czas z rodziną. Pokaż mi "lewacką" partię która zabrania odwiedzania sklepów, bo masz iść do kościoła.
#zakazhandlu #bekazpisu #bekazlewactwa
@ed_norton: Nie przesadzaj, trzy godziny będziesz zakupy robił? Życia Ci nie żal? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@KakaowyTaboret
I chlebek taki pycha po 7 dniach
@mattheo1994: wiem, że wy wykopki macie krzywe spojrzenie na świat, ale zakaz handlu został wprowadzony żeby chodzić do kościółka i spędzać czas z rodziną. Pokaż mi "lewacką" partię która zabrania odwiedzania sklepów, bo masz iść do kościoła.