Wyglad = WSZYSTKO. Halo Effect sprawdza sie za kazdym razem, lochy przypisuja pozytywne cechy charakteru osobie ktora jest przystojna i ma status nawet jesli go nigdy nie spotkaly. Nie mowiac nawet o tym ze by chcialy od razu go wyruchac (nawet te w zwiazkach), a stulejarzowi takiemu jak ja nawet by nie daly po setkach lat. #rozwojosobistyznormikami #logikarozowychpaskow #przegryw #stulejacontent #tfwnogf
@corinarh: tak, tylko, że na wygląd się pracuje. Sport, charakter, dbanie o siebie to wszystko to składowe pojęcia "przystojny". Myślisz, że przystojni się rodzą? Nie, przystojni się ludzie stają.
Facet #!$%@? od kilkunastu lat na swoją sylwetkę, treningi dodatkowo kształtują jego charakter, potrafi się ubrać, a przyjdzie wykopek i zwali wszystko na to, że gośc miał farta urodzić się przystojnym ( ͡°͜ʖ͡°)
Masz przykład Akopa Szostaka. Do wieku kilkunastu lat grubasek w okularach który nie zaznał sportu. Gdyby gość nie #!$%@?ł i nie miał jaj i charakteru, to dzisiaj
@paki82: Wiesz, że Pani Szulim jest już kobietą po przejściach, po rozwodzie, 40- letnią? Nie w głowie jej już Chady, tylko uwicie gniazdka z zasobnym facetem. Obstawiam, że i tak namiętności tam nie ma i nie było.
@laxmanCR7: mi chodzi o to że żebyś był najpiękniejszy na świecie to z gołą dupą wyżej hoooya nie podskoczysz. Będziesz miał może doopeczki na chwilę ale na dłużej żadna się nie zwiąże z biedakiem. Tak jest już na tym świecie.
@niezwornowazony: #!$%@? normika, rozumiem ze na silowni cwiczyl tez kosci oraz ulozenie twarzy? rozumiem ze jak ja pojde na silke majac karakanski wzrost 178cm to po 2 latach bede miec 196cm tyle co Rock?
@paki82: Bycie przystojnym otwiera wiele drzwi, czy to na kontakty od znajomych znajomych - dzieki ktorym znajdziesz prace, czy po prostu stanie sie modelem lub reprezentantem jakiejs firmy.
Oczywiscie nawet jak tych 2 rzeczy nie zrobisz i tak w normalnej pracy bedziesz zawsze szybciej awansowac w hierarchii oraz bedziesz wybierany liderem.
@corinarh: dobre ciuchy, sportowa figura i można góry przenosić, tylko jak się siedzi w piwnicy na wykopie to lepiej się użalać nad sobą. Oczywiście jak się szuka najpiękniejszej na świecie to będzie trudno ale trzeba mierzyć siły na zamiary i będzie git.
@corinarh: nie jestem normikiem. Sam ważyłem 130kg przez większą część swojej młodości, miałem trądzik, zaniedbane włosy, zerowy zarost. Leczyłem depresję przez ponad 2 lata, problemy z kontaktami interpersonalnymi, rozstępy na brzuchu i ramionach. Dzisiaj ważę 98, choć nadal nie wyglądam tak jakbym chciał, to #!$%@? nadal. Regularnie, bez wymówek, bez ulegania słabościom. Pracowałem nad sobą ponad 1,5 roku na siłowni, na rowerze, ścisłej diecie, władowałem mnóstwo kasy w lekarzy, dietetyka
@Rewolucjonista_przegrywu: to zawsze można zmienić stylem ubioru, fryzurą, oprawkami okularów, albo iść na solarium. Tylko tak jak już napisałem, potrzeba konsekwencji. Jak ktoś nie potrafi podejmować konkretnych decyzji to będzie gnił w swoim przegrywie do końca dni i umrze jak wszyscy, a to już samo w sobie jest żałosne
#rozwojosobistyznormikami #logikarozowychpaskow #przegryw #stulejacontent #tfwnogf
Komentarz usunięty przez autora
Facet #!$%@? od kilkunastu lat na swoją sylwetkę, treningi dodatkowo kształtują jego charakter, potrafi się ubrać, a przyjdzie wykopek i zwali wszystko na to, że gośc miał farta urodzić się przystojnym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Masz przykład Akopa Szostaka. Do wieku kilkunastu lat grubasek w okularach który nie zaznał sportu.
Gdyby gość nie #!$%@?ł i nie miał jaj i charakteru, to dzisiaj
NIE MA SILOWNI NA TWOJA TWARZ ORAZ WZROST
Oczywiscie nawet jak tych 2 rzeczy nie zrobisz i tak w normalnej pracy bedziesz zawsze szybciej awansowac w hierarchii oraz bedziesz wybierany liderem.
przestać porównywać się z innymi
chyba, że marzysz by zostać czyjąś podróbką
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora