Wpis z mikrobloga

Jestem po małych testach nowego zapachu od Mercedes-benz - Select.
Jestem pod wielkim wrażeniem. Jest to cytrusowy świeżak, podobno klon Creed Aventus. Nie wiem, nie miałem okazji wąchać króla Aventusa.
Zapach utrzymał się na mnie przez 5h, po czym można było go jeszcze wyczuć ale już tylko bliskoskórnie. Co daje dobry wynik, bo np. ostatnio testowałem AHS lub Versace PH i po 3h zapach znikał z radarów.
Jeśli ktoś szuka cytrusowego świeżaka na ten sezon, to polecam ten zapach. Jest już dostępny w stacjonarce D.
Ja czekam aż się pojawi w necie taniej i biorę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy
Pobierz Machas - Jestem po małych testach nowego zapachu od Mercedes-benz - Select.
Jestem p...
źródło: comment_aAnQBTuxXiL6lmUJpXZpeBs16cYVwhF4.jpg
  • 15
@Machas: @orbitas: @dradziak:
dostałem bonus od odlewkiperfum (drugi bonus to 1ml Playboy VIP xD) i IMO nie warto. Na otwarciu jest cytryna, jak w MB Cologne, czyli jak jakiś środek czystości lub wódka zagryzana cytryną. Potem jest brzoza, piżmo pewnie trochę podkręcaczy typu Iso E super i ambroxan. Mam wrażenie jakby to nie był nawet klon, tylko jakaś tania podróbka avika. Zdecydowanie nie jest tak mocny jak Armaf ani
Pobierz makrel_gieldowy - @Machas: @orbitas: @dradziak:
dostałem bonus od odlewkiperfum (dru...
źródło: comment_Jt1igfdf5rCBZPBy3OFMkf1PuEe8J86o.jpg
@dradziak: @Machas: Sprawdziłęm je pare dni temu, na mojej skórze dosłownie po 10 minutach czułem tylko zapach herbaty rumiankowej, jakby się wytarzał w kontenerze takiej rumiankowej herbatki ekspresowej, albo się nią oblał, cytrusy i cała reszta zniknęła :<
@Machas: No ale żeby wszystko ulotniło się po 10 minutach? Zwykle zapachy na mnie ewoluuja przez kilka godzin, a tutaj trwałość była na poziomie odświeżacza do toalety xD