Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Odrzucil mnie prawiczek! No k---a nie uwierzycie. Wczoraj bylam jak co tydzien w klubie z moimi znajomymi. Juz przy wejsciu zauwazylam goscia, takiego zwyklego ale dobrze ubranego, ktory wysiadal z nowego Mercedesa. Rowniez wszedl do klubu. Po paru godzinach zabawy, zauwazylam go przy barze, wiec postanowilam podejsc. Stanelam obok i popatrzylam w jego strone usmiechajac sie. Uwazam sie za bardzo atrakcyjna dziewczyne, jestem ekstrawertyczna, wygadana, facetami przebieram, jednak on wydal sie jakis dziwny bo nawet do mnie nie zagadal wiec sama to zrobilam i tak zaczelismy sobie rozmawiac. Przewaznie z klubu wracam bez znajomych, czasem do nowo poznanego faceta a czasem do mnie do mieszkania wiec normalne wydalo mi sie ze powinien mnie zaprosic do siebie ale godziny mijaly a on nic. W koncu nie wytrzymalam i zapytalam czy mu sie nie podobam czy jak na co on, ze cytuje „nie wydaje sie wartosciowa dziewczyna a on nie sypia z byle kim”. Jak on w ogole smial? Sam nie wygladal jak Hiszpan, nigdy nie mial dziewczyny i odmawia komus fakiemu jak ja. Zaczelo mi sie wydawac ze jest jakims gejem, co myslicie?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: NowyJa
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: cechą dobrej zarzutki jest to, kiedy wykorzystuje się dobrze znane, triggerujące każdego motywy, ale robi się to tak umiejętnie, że odbiorca musi się mocno wysilić, by połączyć ze sobą wszystkie fakty i ostatecznie stwierdzić, że to bait. Twoja zarzutka jest nachalna, nie ma żadnego maskującego tła, podaje na tacy wszystkie zachowania, które miałyby budzić dezaprobatę i na siłę próbuje być ekspresyjna
Wystawiam ocenę 0/10, bo dawno czegoś tak złego
  • Odpowiedz