Aktywne Wpisy
WypadlemZKajaka +438
Ile macie sytuacji w roku, gdzie prowadzicie samochód mają 1.5 promila alkoholu we krwi, że tak bardzo boicie się konfiskaty?
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
MishMashStudio666 +910
Na specjalne życzenie pewnego przesympatycznego Mireczka popełniłem o to taki pierścionek. Wytyczne były takie by kamień był niebieski i wpadający w zieleń (upolowałem szafir), towarzystwo diamentów (umieściłem) oraz dość filigranowa konstrukcja. Zadanie tość trudne bo kamień dość głęboki i trzeba go osadzić wysoko by swoim szlifowanym spodem nie wbijał się w palec wybranki😉
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
Zastanawia mnie, jaki odsetek społeczeństwa nie chce mieć dzieci. Wydaje mi się, że w swoim postanowieniu jestem nieco osamotniona, a na dodatek irytuje mnie dogadywanie rodziny i znajomych, że kiedyś zmienię zdanie. Wiem, że mam #!$%@? geny i nie chcę ich przekazywać dalej i nie widzę w tym niczego złego.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Czy chcecie mieć w przyszłości dzieci?
ja znam tylko jedna pare ktora nie chce miec
znam kilka ktore by chcialy a nie moga
Ludzie zawsze będą twierdzić, że wiedzą lepiej od ciebie. Nie należy się tym przejmować, ale po co reagować z głupim oślim uporem, że na pewno nigdy się wam nie odmieni.
Pozdrawiam
rodzicielstwo nie jest dla wszystkich i nie jest to jakis obowiazek spoleczny
przykre jedynie jest to ze plebs rozmnaza sie na potege a ludzie inteligentni maja jedno lub nie maja zadnego
przy obecnym postepie technicznym zapotrzebowanie na pracujacy plebs bedzie spadac wiec
@tell_me_more: skojarzyło mi się z tym xD
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: z taką sondą to nic dziwnego XD
Zaakceptował: akado}