Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zastanawia mnie, jaki odsetek społeczeństwa nie chce mieć dzieci. Wydaje mi się, że w swoim postanowieniu jestem nieco osamotniona, a na dodatek irytuje mnie dogadywanie rodziny i znajomych, że kiedyś zmienię zdanie. Wiem, że mam #!$%@? geny i nie chcę ich przekazywać dalej i nie widzę w tym niczego złego.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz

Czy chcecie mieć w przyszłości dzieci?

• Tak (jestem różowym) 17.4% (243)
  • Tak (jestem niebieskim) 82.6% (1157)

Oddanych głosów: 1400

• 42
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie ma niczego złego w tym, że ktoś nie chce mieć dzieci, ale jest coś w tym, że trzeba zawsze brać pod uwagę, że to się bardzo szybko może odmienić. Oj, bardzo szybko. Coś o tym wiem. :)
Ludzie zawsze będą twierdzić, że wiedzą lepiej od ciebie. Nie należy się tym przejmować, ale po co reagować z głupim oślim uporem, że na pewno nigdy się wam nie odmieni.
@AnonimoweMirkoWyznania: ja mam jedno w drodze i bardzo ciesze sie z tego powodu ale kompletnie tez rozumiem wszystkich tych ktorzy deklaruja ze nie chca i nie beda miec dzieci
rodzicielstwo nie jest dla wszystkich i nie jest to jakis obowiazek spoleczny

przykre jedynie jest to ze plebs rozmnaza sie na potege a ludzie inteligentni maja jedno lub nie maja zadnego
przy obecnym postepie technicznym zapotrzebowanie na pracujacy plebs bedzie spadac wiec