W gimnazjum był pomysł żeby zrobić dwie grupy angielskiego o zróżnicowanym poziomie. Był już nawet zrobiony test żeby byli wiadomo jaki podział zrobić. ALE NIE K--------A BO TAK NIE WOLNO TO NIE ŁADNIE DZIECI DZIELIĆ NA GLUPSZE I MONDRZEJSZE!!!
Tak więc na lekcji wypowiedziałem się w pół minuty w kilku ładnych zdaniach i potem słuchałem jak matoły składają zdanie przez 10 minut przy pomocy klasy i nauczyciela xD
A to jeden z wielu przykładów.
W tym kraju jak jesteś debilem matołem dzieciorobem (zazwyczaj łączy się wszystkie te cechy) to masz zawsze lepiej bo takim osobom od małego poświęca się więcej czasu, dostajesz zasiłki zapomogi itp.
@LajfIsBjutiful: Mój angielski w LO własnie wygląda identycznie, czas na przygotowanie wypowiedzi ustnej 15 minut xd wszyscy pisali w zeszycie wypowiedz ja sobie siedziałem i na żywca coś wymyślę w minute i tyle z całej lekcji bo reszta to odpowiedzi półmózgów
@LajfIsBjutiful: W gimnazjum i technikum miałem normalnie podział i to z angielskim i niemieckim. Podobnie z przedmiotami informatycznymi, więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.
@LajfIsBjutiful: U mnie i w gimbazie i w lo były dwie grupy- ci co lepiej umieją angielski(albo wcale) i ci co umieją niemiecki(albo wcale).
W praktyce jednak ci "umiejący" nie umieli wszyscy i zupełnie, a patusy/debile utrudniały prowadzenie zajęć. Wnioski? Dla wszystkich by było lepiej, gdyby tych patusów/debili wygnać z zajęć. Im języki i tak się do niczego nie przydadzą, z resztą i tak się ich nie nauczyli, a ci
Mój angielski w LO własnie wygląda identycznie, czas na przygotowanie wypowiedzi ustnej 15 minut xd wszyscy pisali w zeszycie wypowiedz ja sobie siedziałem i na żywca coś wymyślę w minute i tyle z całej lekcji bo reszta to odpowiedzi półmózgów
@DanielKrul: Jaki Ty jesteś wspaniały. Najczęściej takie tyrady słychać od największym głąbów.
@ediz4: Skoro uczę się na własną rękę w domu sam angielskiego i przez to jestem na wyższym poziomie, to czemu mają mnie za to karać i nie są w stanie dostosować chociaż w jakimś stopniu poziomu dzieląc na te grupy?
@DanielKrul: A ucz się ucz. Ja mówię o twojej pogardzie do innych i wywyższaniu się. Najczęściej tak mają osoby które mają zbyt wysokie mniemanie o sobie i swojej wiedzy.
@ediz4: padłbyś na kolana gdybyś zobaczył poziom w mojej klasie, gdzie angielski powinien być na poziomie ROZSZERZONYM a 3/4 nie potrafi skleić 2 zdań na temat inny niż np. sport
Tak więc na lekcji wypowiedziałem się w pół minuty w kilku ładnych zdaniach i potem słuchałem jak matoły składają zdanie przez 10 minut przy pomocy klasy i nauczyciela xD
A to jeden z wielu przykładów.
W tym kraju jak jesteś debilem matołem dzieciorobem (zazwyczaj łączy się wszystkie te cechy) to masz zawsze lepiej bo takim osobom od małego poświęca się więcej czasu, dostajesz zasiłki zapomogi itp.
Dziekuje Pan państwo polskie
#polska #gownowpis #przegryw #socjalizm #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
W praktyce jednak ci "umiejący" nie umieli wszyscy i zupełnie, a patusy/debile utrudniały prowadzenie zajęć. Wnioski? Dla wszystkich by było lepiej, gdyby tych patusów/debili wygnać z zajęć. Im języki i tak się do niczego nie przydadzą, z resztą i tak się ich nie nauczyli, a ci
@DanielKrul: Jaki Ty jesteś wspaniały. Najczęściej takie tyrady słychać od największym głąbów.
Komentarz usunięty przez moderatora