Aktywne Wpisy
dawig123 +6
Nie popieram działań Rosji ale słowa papieża o negocjacjach z Putinem dały mi do myślenia i mam do was pytanie, po cholerę my poszerzamy Nato, skoro Putin wprost powiedział, że ekspansja nato zakończy się wojną? My chcemy komuś na złość zrobić, czy cieszycie się z tego, że zgnijecie w okopach? Powinniśmy dążyć do utalenia rozejmu, który pozwoli na zostanie nato i Rosji tam gdzie te były od lat, tymczasem nasi politycy codzień
ignis84 +441
Odsuwam od siebie często myśli które sprawiają mi ból, są to myśli o sprawach na które nie mam wpływu.
Tylko one gdzieś tam siedzą i drążą mi dziurki w świadomości.
Czasem wraca do mnie ich echo i robi mi się wtedy strasznie przykro.
W 2019 roku zaczęłam wymarzone studia, studiowałam wcześniej administrację, chciałam jeszcze pociągnąć prawo, ponieważ część przedmiotów się powielała.
Wybór kierunków był czysto pragmatyczny.
Miałam świadomość, że z moją chorobą
Tylko one gdzieś tam siedzą i drążą mi dziurki w świadomości.
Czasem wraca do mnie ich echo i robi mi się wtedy strasznie przykro.
W 2019 roku zaczęłam wymarzone studia, studiowałam wcześniej administrację, chciałam jeszcze pociągnąć prawo, ponieważ część przedmiotów się powielała.
Wybór kierunków był czysto pragmatyczny.
Miałam świadomość, że z moją chorobą
Miesiąc temu zacząłem od 2800 kcal, tydzień temu zapalenie krtani + zatoki. Antybiotyk i te sprawy.
Ostatnie dni to tak średnio licząc 7000kcal przez 7 dni. Rewelka wyglądam jak zwłoki po libacji, nie mam siły trzymać kubka, ale mogę przynajmniej już coś przełknąć. Jak żyć. Wszystko do nowa, bo z miesiąc mi zajmie zanim dojdę do siebie.
Poratujcie miłym słowem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mirkokoksy #redukcja #silownia
Kiedyś miałeś lepszy brzuch ( ͡° ͜ʖ ͡°)