Aktywne Wpisy
Uuroboros +258
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +29
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
@Przegrywstulejarz: warto, ale nie za wszelką cenę
@Przegrywstulejarz: na dłuższą metę wątpię ale jeżeli
@Przegrywstulejarz: nie wszystkie.
Ja mam nie wielką wiedze, na ten temat, bo nie lubie pletek ani nie jestem ciekawski. Ale jak widzę poglądy współczesnych ludzi (czyli też kobiet), to 90% jest ze mną mocno niekompatybilna.
@neilran: tak. skąd bierzesz wiedzę o poglądach współczesnych ludzi i kobiet jak napisałeś?
bo na wykopie i innych internetach siedzą bardzo specyficzni ludzie. W pracy zanim zapytasz kto zna wykop możesz od razu wytypować ludzi którzy powiedzą że nie. Poza nimi możesz też w 200% wytypować ludzi którzy znają tagi #przegryw
Dlatego też powiedziałem 90% a nie 99% jest ze mną niekompatybilna.
Na wypok jest mocne odchylenie w stronę liberalizmu, ale ogólnie to dominujący nurt w społeczeństwie. Wolność i rozum bez autorytetów, dlatego ludzi wyznających poglądy stricte katolickie jest nie wiele.
Komentarz usunięty przez autora
Smutne jest to że ktoś może w jakimkolwiek stopniu kierować się w swoim życiu wiedzą o ludzkich zachowaniach z internetu.
@Przegrywstulejarz
@syndiabla: What? nieprawda.
Według przegrywów jest to przegryw.
Według innych przegrywów jest to wygrana na jakiejś loterii.
Według normików nie jest to ani wygryw ani przegryw - normików nie obchodzi czy chodzisz na dziwki czy nie ani nic związanego
No właśnie, ale nie na wykopie - tu normiki do wszystkiego "co nie normickie" muszą się
nieprawda, to przegrywy sami siebie i innych opisują jako przegryw i s--------x, nie widziałem żeby jakiś normik tak mówił o kimś jezeli ten ktoś sam siebie tak nie opisał a obserwuje te tagi od
W realnym świecie owszem - słowo przegryw słyszałem z ust normików na temat tylko jednego SKRAJNEGO przypadku, na wykopie jest to notoryczne. Dlatego wyżej przyznałem Ci rację - wykop, a normalne społeczeństwo to całkiem co
próbujesz pchać tezę że niby normiki tępią przegrywów i nazywają ich przegrywami a tak nie jest, mamy w dupie to
@syndiabla: Na temat związków oraz jakiegoś niesamowitego wygrywu jakim jest byciem normikiem.
Mówię, że na wykopie, nie w normalnym
Troli jest dużo ale ciężko uwierzyć że ludzie co płaczą nad swoim losem od kilkunastu miesięcy trollują
@syndiabla: To albo uznawanie wszystkiego za zarzutkę.