Wpis z mikrobloga

W sumie słabo że nie rucham, ale poza tym czuję się w miarę spełniony, a siłownia i taniec to najlepsze co mnie w życiu spotkalo. Myślę że nie warto starać się na siłę o ruchanie, tyle lat wytrzymałem to kolejne kilka nie zrobi mi różnicy, a masurbacja mi całkowicie wystarczy.Poza tym widząc jakie kobiety są s---------e i jakie krzywe akcje na boku o----------a , to nie mam czego żałować xD Tylko współczuć Mirkom którzy w------i się w toksyczne związki lub alimenty na pół zycia #przegryw #wygryw #wychodzezprzegrywu #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #feels #tfwnogf #oswiadczenie #tinder #badoo
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Poza tym widząc jakie kobiety są s---------e i jakie krzywe akcje na boku o----------a

@Przegrywstulejarz: nie wszystkie.
Ja mam nie wielką wiedze, na ten temat, bo nie lubie pletek ani nie jestem ciekawski. Ale jak widzę poglądy współczesnych ludzi (czyli też kobiet), to 90% jest ze mną mocno niekompatybilna.
  • Odpowiedz
@Przegrywstulejarz: jeśli bierzesz wiedzę o życiu z wykopu to jesteś sam sobie winny że jesteś stulejarzem

@neilran: tak. skąd bierzesz wiedzę o poglądach współczesnych ludzi i kobiet jak napisałeś?
bo na wykopie i innych internetach siedzą bardzo specyficzni ludzie. W pracy zanim zapytasz kto zna wykop możesz od razu wytypować ludzi którzy powiedzą że nie. Poza nimi możesz też w 200% wytypować ludzi którzy znają tagi #przegryw
  • Odpowiedz
@MieszkoPierszy: no masz racje, to prawda że internet troche zakłamuje rzeczywistość, gdy się człowiek nim zbytnio sugeruje.
Dlatego też powiedziałem 90% a nie 99% jest ze mną niekompatybilna.
Na wypok jest mocne odchylenie w stronę liberalizmu, ale ogólnie to dominujący nurt w społeczeństwie. Wolność i rozum bez autorytetów, dlatego ludzi wyznających poglądy stricte katolickie jest nie wiele.
  • Odpowiedz
@neilran: Nie chce tu mieszać religii ani politycznych preferencji jak ty to zrobiłeś. Sam obraz zachowań społecznych (bo o tym rozmawiamy) na wykopie nie pokrywa się w 90% ze społeczeństwem, nie pokrywa się nawet w 10% ani nawet w 1%
Smutne jest to że ktoś może w jakimkolwiek stopniu kierować się w swoim życiu wiedzą o ludzkich zachowaniach z internetu.

@Przegrywstulejarz
  • Odpowiedz
@MieszkoPierszy: Masz rację, że ludzie "z poza wykopu" zachowują się całkiem inaczej. Tutaj jest najazd na divy, w normalnym świecie wielu facetów było/chce spróbować, a dziewczyny nic do tego nie mają. Dzięki pójściu na divy i liczne kontakty społeczne przed tym doceniłem po latach bycie narcystycznym schizoidem, to wygrana na loterii genetycznej, a według normików to przegryw i powinniem się leczyć xD
  • Odpowiedz
Dzięki pójściu na divy i liczne kontakty społeczne przed tym doceniłem po latach bycie narcystycznym schizoidem, to wygrana na loterii genetycznej, a według normików to przegryw i powinniem się leczyć xD

@syndiabla: What? nieprawda.
Według przegrywów jest to przegryw.
Według innych przegrywów jest to wygrana na jakiejś loterii.
Według normików nie jest to ani wygryw ani przegryw - normików nie obchodzi czy chodzisz na dziwki czy nie ani nic związanego
  • Odpowiedz
@MieszkoPierszy:

Według normików nie jest to ani wygryw ani przegryw - normików nie obchodzi czy chodzisz na dziwki czy nie ani nic związanego z twoim życiem, mają własne życie, rób sobie co tam chcesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No właśnie, ale nie na wykopie - tu normiki do wszystkiego "co nie normickie" muszą się
  • Odpowiedz
@syndiabla:

No właśnie, ale nie na wykopie - tu normiki do wszystkiego "co nie normickie" muszą się p-----------ć, że to przegryw xD

nieprawda, to przegrywy sami siebie i innych opisują jako przegryw i s--------x, nie widziałem żeby jakiś normik tak mówił o kimś jezeli ten ktoś sam siebie tak nie opisał a obserwuje te tagi od
  • Odpowiedz
@MieszkoPierszy:

nieprawda, to przegrywy sami siebie i innych opisują jako przegryw i s--------x, nie widziałem żeby jakiś normik tak mówił o kimś jezeli ten ktoś sam siebie tak nie opisał a obserwuje te tagi od dawna

W realnym świecie owszem - słowo przegryw słyszałem z ust normików na temat tylko jednego SKRAJNEGO przypadku, na wykopie jest to notoryczne. Dlatego wyżej przyznałem Ci rację - wykop, a normalne społeczeństwo to całkiem co
  • Odpowiedz
@syndiabla: używam słowa "s--------x" w takiej definicji jak przegrywy używają. Właśnie na wykopie ludzie nazywają siebie przegrywami i innych przy okazji. Przegrywy mówią że jak masz mniej niż 185cm to jesteś gównem, jak masz krzywy ryj to jesteś zerem i że każda kobieta będzie na ciebie pluć na ulicy etc.

próbujesz pchać tezę że niby normiki tępią przegrywów i nazywają ich przegrywami a tak nie jest, mamy w dupie to
  • Odpowiedz
Większość na tym tagu to obecnie trolle, ewentualnie przypadki, które nigdy nie miały jakiejkolwiek relacji z ludźmi i budują sobie fałszywe wyobrażenia na temat związków

@syndiabla: Na temat związków oraz jakiegoś niesamowitego wygrywu jakim jest byciem normikiem.
  • Odpowiedz
@syndiabla: Cały czas tłumaczę - ani na wykopie ani w normalnym świecie nikt poza przegrywami nie tępi i nie obraża przegrywów ani nie nazywa ich przegrywami. Sami siebie tępią.

Troli jest dużo ale ciężko uwierzyć że ludzie co płaczą nad swoim losem od kilkunastu miesięcy trollują
  • Odpowiedz
To nie "przegrywy" tylko trolle. Ten tag jest z------y trollami próbującymi imitować synabozego. Pamiętam jak kiedyś dało się tu prowadzić całkiem rzeczowe dyskusje nie raz przechodzące na priv, teraz 90% postów to "mam zakola i 184,9cm, jestem śmieciem", a ludziom chce się na to odpowiadać xD

@syndiabla: To albo uznawanie wszystkiego za zarzutkę.
  • Odpowiedz