Wpis z mikrobloga

@krzychol66: Nie chce mi się tracić czasu na bzdury. Oboje wiemy, że Maciar i Szyszko mieli za uszami, bo prezesunio by ich nie usunął. Pomijając, że obaj byli kompletnie niekompetentni, a poziom nepotyzmu Szyszki powalał bezczelnością. Ale to chyba standard w PiS.
  • Odpowiedz
Nie chce mi się tracić czasu na bzdury.

@xandra: No to nie pisz bzdur.
A jak już zaczęłaś pisać, to uzasadniaj.
Rzucać błotem w nadziei, że choć trochę się przyklei, każdy głupi potrafi.
  • Odpowiedz
@krzychol66: Mnie nie musisz tłumaczyć. To ciskanie się platfusów o te karty służbowe to ja widziałem w 2007. Przejęli potem władze, Pitera znalazła dorsza po czym temat ucichł. A oni sami zaczęli ich używać.
To jest taka demagogia i populizm idealnie skrojony pod ich wyborców.
  • Odpowiedz
@krzychol66: @Thorkill: Problem w tym, że ja nie jestem za PO czy inną partią. Ja po prostu nienawidzę mentalności polityków, którzy zamiast zmieniać i naprawiać kraj kradną co się da. I to niezależnie z jakiej partii są. Teraz są afery PiS, wcześniej było OFE PO, więc temat jest po prostu na czasie.
  • Odpowiedz
Mnie nie musisz tłumaczyć.

@Thorkill: Wiem. Dlatego nie tylko Ty byłeś przywołany. Niemniej - poszedłeś w licytację, kto więcej wydał za pośrednictwem kart. A to IMHO ślepa uliczka.

A tak swoją drogą: od czasu, jak jej wykazałem nieprawdę, przybyło jej ponad 50 plusów. Maszynowo to robią, czy co?
Czy po prostu wstydu nie mają?
  • Odpowiedz
Maszynowo to robią, czy co?

Czy po prostu wstydu nie mają?

@krzychol66: Obie odpowiedzi są poprawne. Ostatnio zbanowany neuropek miał tu jednocześnie 9 multikont. No i z każdego z nich dawał plusa takim wpisom czy wykopom.
Wśród tych plusujących są też konta które mają kilka lat i 5-6 komentarzy/wpisów i po kilka-kilkanaście tysięcy plusów i wykopów.
  • Odpowiedz
Dalej jeszcze gorsze brednie.

@pan_kaczka: Aha.
Wynagrodzenie minimalne 2018 = 2100; 2015=1750. Wzrost o 20%
Średnia krajowa grudzień 2017 = 4973,73; IV kwartał 2015 = 4066,95. Wzrost o 22,3%
Urodzenia żywe 2017 = 403 tys. Prognoza GUS z 2014 na 2017 = 346 tys. Wzrost
  • Odpowiedz
Googluje i np. widzę, że koszt 500+ w 2018 to 24.5mld zł. To nie jest obciążenie dla budżetu?

@pan_kaczka: Zrównoważone z nawiązką przez odcięcie mafii paliwowej od kasy i zlikwidowanie karuzel VATowskich.
Co jednocześnie pokazuje, jak wielkie przekręty odchodziły za PO. Oraz jak wielkie musiały być naciski na ministrów z PiS, żeby dali sobie siana zamiast strzec wspólnej kasy.

Nawet się do tego nie warto odnosić bo w zasadzie nic z tego
  • Odpowiedz