Aktywne Wpisy
teslamodels +123
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
czarna-malwa +25
@GraveDigger: Potem dziecko w szkole jest ponizane, idzie na studia na takie jakie chca rodzice i w wieku 25 lat depresja. No, chyba ze corka, to wtedy jakos przezyje, bo znajdzie frajera, ktory bedzie ją utrzymywal ;)
Komentarz usunięty przez autora
@GraveDigger: Brałeś kiedykolwiek pod uwagę, że tylko tak ci się wydaje, iż ta twoja decyzja jest normalna, wszechwiedzący rodzicu?
@GraveDigger: to trochę #!$%@? biorąc pod uwagę, że to nie twoja łaska tylko #!$%@? obowiązek.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A potem nie dziwota że mamy, niedowartosciowane depresyjne społeczeństwo. Jeśli nie wierzysz - zapytaj się o to jakiegokolwiek psychologa, myślę że powie podobnie.
@GraveDigger: gratuluję bycia panem niewolników. Bo dzieci mają się słuchać, bo w końcu pan im rzuca pajdę chleba i daje dach nad głową.
To się często kończy tak, że jak już się dziecko wyprowadzi z domu to ma zdanie rodzica nie powiem gdzie i nie chce do niego przychodzić z
@GraveDigger: przy tym co tu zaprezentowałeś to się nie dziwię
A to, że podważa to dość standardowe, ale można coś uwalać mówiąc, że ja jestem rodzicem/jestem starszy/mój dom moje zasady i cicho mi tam albo rozmawiać jak z człowiekiem