Wpis z mikrobloga

Gdybym miał się związać to przede wszystkim musiałbym mieć o czym z nią rozmawiać.
Najważniejszy byłby dla mnie jej charakter. Pasję, zainteresowania, wartości.

Dlaczego do ku*wy nędzy tyle lasek w nie potrafi o sobie nic napisać, ale jedyną (czyli najważniejszą) informację jaką podają jest wzrost.
Co się k---a stało, że stało się to takie istotne?
Te 3 cyferki zwieńczone jednostką miary to jest teraz kwintesencja człowieka?

Popłakałem to w---------m. Nawet nie chcę wyjaśnień, bo znajdę taką która ma o sobie coś więcej do powiedzenia.

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #tinder #badoo
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kabdul: Tak naprawdę wszystko jest w moich rękach. Olała mnie, ok. Ale na jednej dupie przecież świat się nie kończy i nie robię z tego greckiej tragedii. Różowe, to dziwne stworzenie, dzis odrzuci, za jakiś czas stwierdzi, że popełniła błąd. Sam również odrzucałem, bo coś mi nie odpowiadało.
Ale moje wpisy są o tym, że to ryzyko odrzucenia jest wkalkulowane w proces uwodzenia i nie ma co płakać, gdy ktoś
  • Odpowiedz
@ManiacTeam: Coś w tym jest: masz dobry zawód, dobrze wyglądasz, masz pasje, ciekawe życie, ale jednak jakaś nienazwana myśl rysą jest na szkle, mimo że okazuje się, iż taka różowa ma nudne życie.

A najgorzej to zbyt szybko pokazać, że bardzo zależy, dosłownie oddać się na tacy. To poważny i często nieodwracalny błąd. Nie polecam...
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@PrinsFrans: Też nie polecam, ani nadmiernej adoracji, ani uwielbienia, ani seksu na pierwszym spotkaniu.
Za to polecam kobiety, które wiedzą co to konsekwencja i się jej nie boją.
  • Odpowiedz