Wpis z mikrobloga

Wybranie zegarka to jest tak trudna sprawa ale się zdecydowałem na obcowanie z automatykiem i diverem zacznę swoją przygodę z czymś tanim i chyba wartym pod względem cena/jakość.
https://zegarownia.pl/zegarek-meski-invicta-pro-diver-8926
Wyglada jak Roli Subek ale niestety nim nie jest ale lepsza taka Invicta co chce wyglądać jak Roli a nie p------a xD
#zegarki #zegarkiboners
CzlowiekXDDD - Wybranie zegarka to jest tak trudna sprawa ale się zdecydowałem na obc...

źródło: comment_FRLAl5k65W50WjfZDpLVBQzF0NsopiY3.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@CzlowiekXDDD takie rzeczy kupuje się z azji.

Ten sub kosztuje 90-100$, możesz jeszcze zobaczyć orient mako 2 i orient Ray 2, może i skxa, chociaż skxa nie polecam ze względów jakościiwych. Natomiast ta invicta w cenie 100$ jest spoko, a w środku siedzi automat Seiko. Polecam.

@niedlapsa akurat ten model jest udany i w dobrej cenie, tylko nie z Polski xD za 300-350zł dostajesz nh35 w środku, minerał i pełną
  • Odpowiedz
@CzlowiekXDDD: Fajny zegarek (w środku automat od Seiko)w fajnej cenie o ile kupisz w USA np na eBayu. Jaki masz nadgarstek? Bo to tylko 40 mm i zeby nie wyglądał na zbyt mały. Ale jeśli dysponujesz budżetem około 200$, to celował bym w jakieś Seiko lub Orienta jak już wyżej Mirki polecali.
  • Odpowiedz
@CzlowiekXDDD: to powiem Ci ze grono zegarkowe zamawiało nie raz i bez problemu :). Ja dla bezpieczeństwa zapłaciłem kredytowa city, jak nie dotrze to zrobię chargeback :).
  • Odpowiedz