Wpis z mikrobloga

@JanuszBizn3su:

Natknąłem się na twój post sprzed 2 tygodni...

https://www.wykop.pl/wpis/30590417/dobra-zeby-nie-byla-odpalilem-long-wlasnie-ostatni/

Byłeś tak pewien swego longa że robiłeś screeny i miałeś wstawiać, ale chyba wyleciało ci z głowy, więc ja go wrzucam.

Dobra, żeby nie było odpaliłem longa właśnie, ostatnimi dniami posiedziałem trochę nad wykresem btc i zrozumiałem co się dzieje, w lutym mało co siedziałem przed kompem i nie wiedziałęm co się dzieje, ale wystarczy trochę posiedzieć przed wykresami i wszystko staje się jasne mi to zajeło kilka dni.

A i zwracam honor @pawlo74 .

Likwidacja na 7200 także easy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

i

wiesz co nawet ja zrobię screena i wkleje go za 2 tygodnie tu, i oznajmuje, że założyłem longa za 8900 a likwiedację mam na 7200

Więc jak tam twój long Janusz? Rozumiem że wszystko ok bo spadło tylko do 7240, więc nie zamknęło pozycji na 7200? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiesz, ja bym to olał i zapomniał o tym gdybyś teraz cały czas nie ściemniałe i nie robił podobnych wpisów...

#bitcoin #kryptowaluty #januszebiznesu #inwestowanie #heheszki
cyberpunkbtc - @JanuszBizn3su:

Natknąłem się na twój post sprzed 2 tygodni...

h...

źródło: comment_eLB2OHxsbzobxwWseyq8aCeEaC0Js7cl.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cyberpunkbtc: właśnie o to chodzi, teraz jest taki moment, że ludzie którzy liczą na szybki zarobek nie wiedzą co robić, bo gdy kurs mocno spada wtedy czekasz na dołek bo wiesz, ze będzie odbicie i od grudnia do początku tego miesiąca tak robiłem ale w końcu przestałem no wahania stały się zbyt małe i zbyt łagodne i teraz nastawiam się już na dłuższy okres, należy sobie teraz odpowiedzieć komu większość
  • Odpowiedz