A może by tak rzucić wszystko i pojechać do Pabianic? Wielki remont za 146 mln zł coraz bliżej. Przetarg na modernizację odcinka tramwajowej linii 41 z Pabianic do Łodzi rozstrzygnie się już w kwietniu! #pabianice #lodz #tramwaje #transportpubliczny
@Lodz: no proszę. Konto Łodzi zaprasza do Pabianic... :P Ja tu się dwoję i troję, żeby wyzywać ludzi, którzy mówią, że najlepsze w Łodzi to bilet do innego miasta a Ci co? Czuję się źle. Idę posłuchać smutnej muzyki i zamknąć drzwi od piwnicy :(
@Lodz: News fajny, szkoda tylko, że Łódź jako stolica regionu, przy współpracy z Marszałkiem, nie próbuje pomagać innym gminom (doświadczeniem, radą, wspólnymi wnioskami, itp., itd.). Bardzo krótkowzroczna polityka związana z likwidacją transportu tramwajowego do Zgierza, Ozorkowa czy Lutomierska, wprowadzi jeszcze więcej aut do miasta. Dorośli, a nie potrafią się dogadać ponad partyjnymi podziałami...
@Stewie1910: a pamiętasz ŁTR? (wikipedia) Gdyby to wypaliło tak jak miało być to ja dawno sprzedałbym auto i z P-ce do Łodzi jeździłbym elegancką pesą.
@Archangel87: Jeździło się starymi Konstalami do Ksawerowa ( ͡°͜ʖ͡°) "2 listopada 2009 − miasto Zgierz ze względu na zbyt niską dotację z Urzędu Marszałkowskiego, zrezygnowało z budowy zgierskiego odcinka Łódzkiego Tramwaju Regionalnego." - o tym mówię. No, ale cóż. Linia Ozorkowska bankowo już nie wróci. Można by zapytać mieszkańców Aleksandrowa, czy chcieliby, aby do ich miasta nadal dojeżdżała 44-ka. Zobaczymy co zrobi Zgierz i
@Stewie1910: A co mają zrobić? Zgierz, Konstantynów, Pabianice, Lutomiersk, te miasta bez kasy z zewnątrz leżą i kwiczą. Założę się, że wszyscy starali się o dofinansowanie. Wygrały P-ce.
źródło: comment_CKEZmkrlFvi1Mm3SvWcy6tpaNtltsNqU.jpg
PobierzDorośli, a nie potrafią się dogadać ponad partyjnymi podziałami...
Gdyby to wypaliło tak jak miało być to ja dawno sprzedałbym auto i z P-ce do Łodzi jeździłbym elegancką pesą.
"2 listopada 2009 − miasto Zgierz ze względu na zbyt niską dotację z Urzędu Marszałkowskiego, zrezygnowało z budowy zgierskiego odcinka Łódzkiego Tramwaju Regionalnego." - o tym mówię. No, ale cóż. Linia Ozorkowska bankowo już nie wróci. Można by zapytać mieszkańców Aleksandrowa, czy chcieliby, aby do ich miasta nadal dojeżdżała 44-ka.
Zobaczymy co zrobi Zgierz i
źródło: comment_8R9EnD0otQtccYNC1XrDxizdmARecrJm.jpg
Pobierz