Wpis z mikrobloga

@Betsample: Niestety Dzisiaj Katarzyna Piter odpadła z turnieju we Francji, niemniej jednak wczorajsze spotkanie z udziałem Polki ekipa #betsample będzie doskonale pamiętać. Wczoraj jeden z naszych użytkowników trafił w zakładach live kurs @37. Dzięki naszemu autorskiemu rozwiązaniu, trudno było przegapić ten świetny typ! Powiadomienie trafiło do wszystkich użytkowników na komórki oraz komputer. Jesteś dobry? Dołącz do nas.

#tenis #bukmacherka #betsample

Nazwa bukmachera zamazana z racji tego, że nie promujemy i nie będziemy promować nigdy żadnego podmiotu oferującego zakłady bukmacherskie.

Więcej o nas na naszej stronie: https://betsample.com
Betsample - @Betsample: Niestety Dzisiaj Katarzyna Piter odpadła z turnieju we Francj...

źródło: comment_Zd6UKY4vupdfsuEdPVPmASJsTy3l8eiB.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
@Betsample: Wrecz przeciwnie. Czy ty w ogole czytales na swoim blogu, co tam ci ktos powypisywal? Takie sciany tekstu, a ty od razu jako przyklad wygranej podajesz zaklad EV- ktory przeczy prawie wszystkiemu co tam jest napisane. Fuck Logic. Tak grajac to sasiad, moze dorobic sie jedynie siwych wlosow.
  • Odpowiedz
@lekkonieobecny: No spoko, jeśli chcesz doczepić się merytoryki to po co zaczynasz od jakiś dziwnych epitetów, typu - "złodzieju"? Nie sprzedajemy typów. Jeśli możesz to wyedytuj tamten post lub usuń bo jest po prostu niegrzeczny i nie fair w stosunku do nas.

Odpowiadając:

1. Nasz projekt regularnie przynosi korzyści, wszystkie działy, zakłady LIVE, "Oferta Dnia" są regularnie podliczane i są do wglądu przez każdego użytkownika, a nawet osoby aspirujące na pełnoprawnych userów.
2. Nasz projekt posiada również publiczne zweryfikowane konto na Blogabecie: https://betsample.blogabet.com, gdzie również
  • Odpowiedz
@Betsample: Te analizy to calkowita amatorka - bukmacherka to 100% matematyka, analize polega na obliczeniu progu oplacalnosci kursu, a nie analizy formy sportowej i kto jak gra. Co ty naprawde jestes, na tyle naiwny, ze oddsmakerzy, ktorzy siedza nad tym 24h na dobe, a nie na przerwie w szkole, naprawde o tym nie wiedza? Moze macie namiary na jakiegos bylego oddsmakera w grupie to popros, to moze wam wytlumaczy, o
  • Odpowiedz
@lekkonieobecny: Wciąż nie wiem o której analizie mówisz - i powtarzam jeszcze raz, że w naszej grupie jest ponad 100 typerów. Mamy zaprzyjaźnionych oddsmakerów i niestety mylisz się, ale to bardzo. Pomimo kursów, które faktycznie są wystawiane przez programy/skrypty, na bieżąco ruchy są korygowane manualnie. Value bety o których mówisz to nie tylko matematyka a ogół zebranych informacji, danych, modeli. Bukmacherka to nie gra w ruletkę i nie da się
  • Odpowiedz
@Betsample: Tylko to nas rozni, ze ja zyje z tego mniej wiecej od 5 lat(nie mam zadnej innej pracy i pisze tu o pelnoprawnych zarobkach - dom, dzieci, samochody itp na utrzymaniu), a ty tak grajac jak grasz moze uda ci sie przy farcie w jakims miesiacu ugrac na browara. Ale musze ci przynac racje, ze caly czas wiem malo. Modelling prices of in-play football betting markets
PDFlup.lub.lu.se › record
  • Odpowiedz
@lekkonieobecny:

Nasze zarobki i wyniki grupy są udokumentowane, to samo zysk - nie wiem co chcesz i próbujesz podważyć. Matematyka jest jednym z najważniejszych czynników przy obstawianiu, ale nie jest czynnikiem jedynym, jak chociażby w kasynie. Gdybyś przeczytał chociażby pobieżnie prace, które przesłałeś, znalazłbyś potwierdzenie. Gdyby tak było tak jak piszesz - wystarczyłoby jedynie opracować algorytm na dany rynek, korzystać z API betfair i zarabiać nieskończoną ilość pieniędzy.

Co do
  • Odpowiedz
@Betsample: bzdury piszesz - matemtyka jest czynikiem jednym, wylacznym i ostatecznym, a poprzez znajomosc czynnikow pobocznych szacujesz oplacalnosc danego kursu(albo tez jak w twoim wypadku, grasz na pale) Z ciekawosci spojrzalem na ten caly blogabet, czy ja dobrze rozumiem, ze ty i twoja grupa typerow z tajnego forum w calym 2017 roku zarobiliscie 15j? Jesli tak, to faktycznie pale sie caly z zazdrosci.
  • Odpowiedz