Wpis z mikrobloga

Mirki, właśnie skończyłem grać w #wiedzmin3 i wszystkie dodatki ( ͡° ʖ̯ ͡°) Co możecie polecić? Chciałem zagrać w #fallout 4 i #masseffect andromeda ale po przeczytaniu recenzji przeszła mi na to zupełnie ochota.

Każde polecenie nagrodzę plusem i miłym słowem ( ͡º ͜ʖ͡º)

#grajzwykopem #gry #widelo
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Reniferus Mass Effect poza Andromedą ograny. To Monster Hunter muszę sprawdzić. Ale Assasin Creed? Wydaje mi się, że jest tam zbyt duży nacisk położony na akcję, a ja lubię jak jest sporo elementów RPG. Dlatego z Mass Effect moja ulubiona częścią była część pierwsza.
Dziękuję serdecznie kolego ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@arkan997 No właśnie o to chodzi, że dla mnie najważniejsza jest wciągająca fabuła i klimat. Gustuje głównie w takich rpgowatych grach (napisałem rpgowatych bo RPG pokroju Badura jest dla mnie zbyt rozbudowane i nie mam na to czasu), ale podobało mi się też Dead Space ze względu na super klimat i wciągająca historię. Dziękuję ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: To zagraj w Preya, mogę powiedzieć, że to taka gra pokroju Dishonored, Bioshocka i najlepiej nie dowiadywać się na temat tej gry sporo i samemu ją poodkyrwać. Metro 2033 i Last Light polecam jak nie grałeś, bardziej FPSy, ale mają super klimat i historię.
  • Odpowiedz
@GrammarNazi:
seria Gothic
sam nie grałem ale mnie intryguje FINAL FANTASY XV
Deus Ex: Mankind Divided
Kingdom Come: Deliverance
Neverwinter Nights (ostatnio wyszła odświeżona wersja Neverwinter Nights:
  • Odpowiedz