Aktywne Wpisy
jakie macie swoje ulubione powiedzonka/zwroty, które mogą nie być już zbyt powszechnie używane, zwłaszcza w życiu codziennym ale was bawią albo po prostu je lubicie?
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
Ptaahu +144
przypomniało mi się jak ludzie podczas covidu p----------i w przyłbicach, ale mam beke z tego teraz XD
Mam karabinek #asg #g36 od JG (G608-8, wersja taktyczna z przeróbkami i dodatkami od M4).
Niestety dolna szyna RIS jest grubsza niż pozostałe przez co nic nie mogę na nią zamontować. To normalne czy to problem mojej repliki i pozostaje mi albo to szlifować albo kupić nową? A może ja czegoś nie ogarniam?
latarka, którą montuję u góry na dole nie chce wejść na szynę...
#airsoft #airsoftgun
@MiczuTG: Replika i tak już jest obładowana i robi się coraz cięższa (luneta, kolimator, opcjonalnie latarka, opcjonalnie laser, punkt mocowania pasa), a chciałem tam zamontować rączkę...
@MiczuTG: dla ślepego człowieka to tylko luneta pozostał na dalsze odległości :D
Wszystko mam generalnie kupione co może się przydać i będę używał, no ale właśnie mam problem z montażem rączki
ogólnie gietkę dobrze wspominam. Dziewczyna zamontowała w niej preckę, zmieniła gumkę hop'a i śmiga aż miło.
Poradziłeś sobie z tym jakoś czy olałeś tą szynę po porstu?
Najlepiej byłoby szlifnąć szynę. Wtedy wszystko będzie pasowało.
@leesiuu: Mógłbyś napisać coś więcej? Odpakowałem dzisiaj świeżo kupione G608, bo postanowiłem wejść w tematy airsoftowe i każda informacja może mi się przydać :)
@leesiuu: Nie po to kupowałem G36 żeby zrobić niego M4 ;)
Mam taką (koniecznie chciałem wersję z rączką transportową) i chyba muszę się doszkolić z tego co ma w środku :D
Ja kupilem koli + lunete wiec ta raczka i tak by wyleciala u mnie.
Skad jestes? Moze sie spotkamy na strzelance w okolicy #katowice? :)
@leesiuu: Chętnie, ale jednak 300km to nieco za dużo (Lubin here :D )
Ogólnie to przed chwilą sobie złamałem zaczep na magazynku, bo próbowałem oryginalny dostarczony razem z repliką połączyć z dodatkowo dokupionym (i ten dokupiony właśnie został z jednym zaczepem...)
Coś czuję że lato będzie wesołe :D
Jakąś b--ń krótką masz?