Wpis z mikrobloga

jak co niektórzy z was tak sie odpalili, ze chcecie wielce zwalczyc cale zlo tego internetu to czemu nikt z was nie tknie tucznika? Przeciez to jest w ogole król patusów, a na niego tyle tych wszystkich rzeczy by sie znalazlo, ze spisane byłoby grubsze niz biblia xD Jak juz chcecie byc takimi bohaterami to moze nie patrzcie kogo lubicie, a kogo nie, a bądźcie konsekwentni ¯\_(ツ)_/¯
#patostreamy #danielmagical #gural
  • 14
@kidflash: biorąc pod uwagę, że youtube miał #!$%@? na nasz spam do czasu, aż wkroczyły media i policja, to nie wiem czy są jakiekolwiek szanse, żeby pozbyć się magicala. Nie ma takich materiałów dowodowych chyba jak na plastusia? Chyba, że się mylę... nigdy grubasa nie oglądałem, poza pojedynczymi szotami.
@lunaskwar: i co on #!$%@? robi dla tego wykopu skoro niby jest marionetka? xD Nic #!$%@? nie robi, wykop pisze, ze ma zrobic tak i tak, a on robi po swojemu bo jest pazernym smieciem i mu szkoda hajsu sie postarac xD nie mowiac o tych niezrealizowanych celach ktorych jest wrecz od #!$%@?, jak wykop chcial #!$%@? plastusia to gruby nic nie zrobil tylko wardega, nawet boxdel sie bardziej przyczynil do
@kidflash: ej wy z armi Lordozy, uspokójcie sie troche, bo wasz guru ma chyba więcej na sumieniu niż Tucznik.
Ostatnio takie nudy na strimach Rafonixa, że oglądać się nie da. Myślicie, że jak wykończycie konkurenta to nagle wszyscy przerzucą się na Cwelfonixa?
@kidflash Jezu. Jesteś jednym z bardziej ogarniętych ludzi na tym tagu i czaisz o co chodzi. Piękne! Niestety wiele wykopków nadal żyje mitem magicalowskim który słyszałem przez wiele okresów.

I nadal się karmią i wmawiają sobie że Tucznik nie ma ich w dupie XD To on prędzej nimi manipuluje. Nie wiem co nagle zaszło, że z racjonalnej postawy wykopków nagle weszła gimnazjalna wojna popularności, lubię-nielubię.

Znaczy wiem. Stara gwardia co oglądała w
@RobakRewolucjonista: o dzieki, po prostu #!$%@? już mozna bylo dostac widzac te wszystkie bzdury, a te zielonki które teraz w ciagu ostatniego tygodnia-dwoch sie tutaj zjawiły to i tak wszystko wiedzą najlepiej xD Mam wrazenie, ze wystarczy jak Tucznik zrobi jedną rzecz z miliona które obiecał x czasu temu i to nawet nie w calosci tylko jakos polowicznie i nagle wszyscy zapominaja mu co #!$%@? na kazdym streamie i jak w