Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
#bekazpisu
Komentarz usunięty przez autora
@KornixPL: w sensie w intencji efektu spałowania wiplera tudzież obalenia komuny?
Katotalibanie, wy i wasze wciskanie innym do ust słów których nikt nigdy nie powiedział. Podasz cytat gdzie coś takiego napisałem, że az do 9 miesiąca ciąży płód nie ma żadnych praw i można skrobać ile się chce, czy po prostu peirdolisz dla p---------a żeby poczuć się lepszym.
Nie? A to co oznacza według Ciebie
To że przede wszystkim kobieta powinna decydować, a nie stare baby, dewoty wyschnięte i klechy. A co to ma wspólnego z prawami płodu i 9 miesiącami ciąży?
@ediz4:
@alenacomnielogin_: Zostańmy obrońcami życia niepoczętego. Za masturbacje kara więzienia, za owulacje roboty publiczne.
Miałeś kiedyś coś wspólnego z logiką? Najpierw twierdzisz że kobiety powinny decydować a potem gadasz że jednak płód/dziecko ma jakieś prawa. Czy usunięcie/zabicie go nie będzie pogwałceniem jego prawa do życia? Dlaczego sądzisz że noszenie ciązy upoważnia kobietę do zabicia płodu/dziecka? Widziałeś
Kiedy katotaliban wejdzie za
@Wojtek-bez-portek: Dopiero co twierdziłeś że uwaga
weź się chłopie zdecyduj. Reszta to oczywiście brak odpowiedzi i odwracanie kota ogonem. Wróć do szkoły zanim zaczniesz z kimkolwiek rozmawiać na argumenty
A czy oni to oznacza mądrzy ludzie, specjaliści i kobiety, czy oni oznaczały w moim komentarzu katotaliban taki jak ty, wyschnięte dewolty, kler kochający dzieci i chłopców
Gadam z katotalibanem który stale przekręca moje wypowiedzi, dopowiada sobie co mu pasuje, a na koniec płacze że jestem pełen nienawiści do takich
Po prostu klepiesz nielogicznie komunały i jak ktoś cię ora to plujesz na lewo i prawo odmieniając słowo katotaliban przez przypadki. To się nadaje do leczenia.