Wpis z mikrobloga

@ediz4:

Czyli twierdzisz że dopóki dziecko nie "wyjdzie" z kobiety to nie ma żadnych praw?

Katotalibanie, wy i wasze wciskanie innym do ust słów których nikt nigdy nie powiedział. Podasz cytat gdzie coś takiego napisałem, że az do 9 miesiąca ciąży płód nie ma żadnych praw i można skrobać ile się chce, czy po prostu peirdolisz dla p---------a żeby poczuć się lepszym.
  • Odpowiedz
@Wojtek-bez-portek: Widzę wycieczki osobiste od razu - spuść z majtek bo jestem niewierzący.

Katotalibanie, wy i wasze wciskanie innym do ust słów których nikt nigdy nie powiedział...

Nie? A to co oznacza według Ciebie

A czemu oni każą kobietą co moga a czego nie moga ze swoim ciałem...
  • Odpowiedz
Nie? A to co oznacza według Ciebie

To że przede wszystkim kobieta powinna decydować, a nie stare baby, dewoty wyschnięte i klechy. A co to ma wspólnego z prawami płodu i 9 miesiącami ciąży?
@ediz4:

@alenacomnielogin_: Zostańmy obrońcami życia niepoczętego. Za masturbacje kara więzienia, za owulacje roboty publiczne.
  • Odpowiedz
@Wojtek-bez-portek:

To że przede wszystkim kobieta powinna decydować, a nie stare baby, dewoty wyschnięte i klechy. A co to ma wspólnego z prawami płodu i 9 miesiącami ciąży?...

Miałeś kiedyś coś wspólnego z logiką? Najpierw twierdzisz że kobiety powinny decydować a potem gadasz że jednak płód/dziecko ma jakieś prawa. Czy usunięcie/zabicie go nie będzie pogwałceniem jego prawa do życia? Dlaczego sądzisz że noszenie ciązy upoważnia kobietę do zabicia płodu/dziecka? Widziałeś
  • Odpowiedz
Wszystko zależy od tego jaka zaawansowana jest ciąża. Nikt nikomu nie daje prawa do życia, to pusty slogan.

@Wojtek-bez-portek: Dopiero co twierdziłeś że uwaga

A czemu oni każą kobietą co moga a czego nie moga ze swoim ciałem?...

weź się chłopie zdecyduj. Reszta to oczywiście brak odpowiedzi i odwracanie kota ogonem. Wróć do szkoły zanim zaczniesz z kimkolwiek rozmawiać na argumenty
  • Odpowiedz
@ediz4:

Dopiero co twierdziłeś że uwaga

A czy oni to oznacza mądrzy ludzie, specjaliści i kobiety, czy oni oznaczały w moim komentarzu katotaliban taki jak ty, wyschnięte dewolty, kler kochający dzieci i chłopców
  • Odpowiedz
@ediz4:

Weź idź na leczenie bo nienawiść do kościoła

Gadam z katotalibanem który stale przekręca moje wypowiedzi, dopowiada sobie co mu pasuje, a na koniec płacze że jestem pełen nienawiści do takich
  • Odpowiedz
@Wojtek-bez-portek:

Gadam z katotalibanem który stale przekręca moje wypowiedzi, dopowiada sobie co mu pasuje, a na koniec płacze że jestem pełen nienawiści do takich ludzi...

Po prostu klepiesz nielogicznie komunały i jak ktoś cię ora to plujesz na lewo i prawo odmieniając słowo katotaliban przez przypadki. To się nadaje do leczenia.
  • Odpowiedz