Wpis z mikrobloga

@niochland Ja tam z takich zwierząt mam bekę :D Skrajność jedna jak i druga świadczy o braku zdolności do samodzielnego myślenia, a wrzucają sobie nawzajem jak to ta druga strona jest omamiona przez swoich polityków xD
  • Odpowiedz
@Armityle co mają hasła rzucane przez randomowe manifestantki do całego protestu? Manifestacja narodowców za kazdym razem pniesie transparenty typu "Polska cała tylko biała" czy "Polska dla Polaków" co już w samej swojej istocie wygląda na czyjś trolling, bo przecież jak mozna byc tak głupim, czy w XXI wieku prezentować takie hasła. Najczęsciej najgłupsze transparenty narodowców są uznawane potem przez nich samych za prowokację lewaków.

Tutaj nie chodzi o to zeby usuwać
  • Odpowiedz
Wy się wykopki tak boicie islamu, to patrzcie co katolicyzm robi z tym krajem i jakie tworzy podziały xD

@arsaya: Rzeczywiście, katolicy codziennie pod blokiem granatami rzucają, strach wyjść z domu, już lepszy Islam. Tam żadnych podziałów nie ma, bo kto Allaha nie wychwala, ten martwy.
  • Odpowiedz
A myślałem że tu normalni ludzie są a tutaj hasła że moje ciało. To jest wogóle największe kłamstwo. LEGALNE ZABÓJSTWO NA ŻYCZENIE! Nie mnie was sądzić, ale ja bym nie mógł żyć wiedząc, że zabiłem własne dziecko.
@PomidorovaLova: jaką decyzje podejmują mezczyzni w tej sprawie? no jaką?

Acha w przypadku ciężkich nie wyleczalynch chrób to może i takie coś może być, ale na żądanie (czyli każdego) to jawne zabójstwo.
  • Odpowiedz
swojądrogą, czemu te oszołomki episkopatu się czepiają? przecież on nie ma nic do tego? to taki sposób na gimboateizm przy każdej okazji? czy zwerbalizowanie i wyimaginowanie jakiegokolwiek wroga tak by było przeciw komu sączyć jad i nienawiść?
  • Odpowiedz
szanie 11-letniej zgwałconej i oszczanej przez pijaka w drodze ze szkoły dziewczynki do rodzenia płodu bez głowy. Każdy barbarzyńca, któ

@bordo_to_moje_przeznaczenie: @PomidorovaLova:
nie może być to na żądanie. 11 letniej taaaa... nie wiem po co taki przykład, nie ma tylu takich gwałtów. To taki argument na siłę. Że gwałty. Ale tu się rozchodzi o aborcje na żądanie.

Różowa sobie pozwala na wkładanie prącia do macicy, dziecko się tworzy, a potem
  • Odpowiedz
za granicą z nas sie smieja ze mentalny las mamy xD episkopat 2k18 mowi co ludzie maja robic

@Klepajro: Za granicą raczej mają w dupie. W uk ani słowa o proteście nie słyszałem.
  • Odpowiedz