@Pomeranian beka z ciebie, typ normalnie się pyta, jest ciekawy twojego spojrzenia na to, a ty wyzywasz go od talibów narzucających opinię, sama robiąc dokładnie to samo xD to takie straszne dla ciebie, że ktoś inaczej myśli niż ty? Ośmieszasz tylko to w co wierzysz będąc tak nie miła jak w tych wpisach.
@Pomeranian: Czytałam sobie wątek i aż z zażenowania napisałam, co napisałam. Polecam melisę, bardzo uspokaja. Nikt tu się nie denerwuje oprócz ciebie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Symmachus to jest żałosne ze kobieta staje w obronie takich troglodytów jak ten koleś który próbuje tutaj z nami dyskutować. Przykro mi że tak się dzieje i przykro mi że kobiety jeszcze potrafią myśleć w ten sposób.
Płód ani zarodek nie jest żadnym człowiekiem, a s--s, aborcja, czy wychowanie dzieci to osobista sprawa ludzi których to dotyczy a nie k---a całego państwa. Jeszcze raz podkreślę że bardzo mi przykro że Polską
@kopacizasadze kiedyś byłeś plemnikiem co nie przeszkadza ci walić konia do telefonu czy monitora i wycierać to wszystko o chusteczke (czyt. zabijać nienarodzone dzieci).
@PomidorovaLova mozna sie masturbowac bez wytrysku wiec nie trafione. Szkoda ze nie mozna porozmawiac tylko slysze niemile slowa pod swoim adresem. Nie pisalem ze nalezy zakazac tej ustawy lub ze jest sluszna. Nasienie to nie dziecko bo do stworzenia czlowieka potrzeba jeszcze kobiety. Po polaczeniu powstanie czlowiek. Ta mala komoreczka kiedys bedzie czlowiekiem.
mozna sie masturbowac bez wytrysku wiec nie trafione.
@kopacizasadze: takie ściemy to ty mozesz sprzedawać swojej katachetce a nie tu, a jak masz problemy ze spuszczeniem się to idź do urologa a potem do psychologa bo to już jest oznaka nadwyżki p---o w mózgu
@GiuseppeCalabrese @PomidorovaLova wow jaki trigger xD obrażacie mnie nie wiedząc nawet jakie mam przekonania. Wyczuwam bliskie koleżanki pędzące na pomoc biednej obrażonej psiapsi ( ͡º͜ʖ͡º) Polecam w życiu filozofię wisimityzmu, można iść przez życie z uśmiechem na ustach nie obracając innych na lewo i prawo!
@Symmachus przecież to jakie masz poglądy wynika z Twoich wypowiedzi, więc nie pozostawiasz żadnych wątpliwości. Jesteś za ograniczaniem wolności człowieka, więc nie marudź tutaj o obrażaniu Ciebie, bo Twoje poglądy w samej swojej istocie są obraźliwe
#rozowepaski , macie w ogóle godność człowieka?
#przegryw #stulejacontent #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
jak narodowcy r-----------a stolice to spoko, cnie? XD
Płód ani zarodek nie jest żadnym człowiekiem, a s--s, aborcja, czy wychowanie dzieci to osobista sprawa ludzi których to dotyczy a nie k---a całego państwa. Jeszcze raz podkreślę że bardzo mi przykro że Polską
Tracę wiarę w ludzi..
@kopacizasadze: sam się wyjaśniłeś.
@kopacizasadze: takie ściemy to ty mozesz sprzedawać swojej katachetce a nie tu, a jak masz problemy ze spuszczeniem się to idź do urologa a potem do psychologa bo to już jest oznaka nadwyżki p---o w mózgu
@PomidorovaLova wow jaki trigger xD obrażacie mnie nie wiedząc nawet jakie mam przekonania. Wyczuwam bliskie koleżanki pędzące na pomoc biednej obrażonej psiapsi ( ͡º ͜ʖ͡º) Polecam w życiu filozofię wisimityzmu, można iść przez życie z uśmiechem na ustach nie obracając innych na lewo i prawo!