Wpis z mikrobloga

@ciezka_rozkmina: Mam typka w robocie, co kiedyś pracował za 5.50 na godzinę XD teraz ma coś około 12 zeta na rękę, jak zacząłem z niego polewać na tematy polityczne i powiedziałem,że to dzięki znienawidzonemu pisowi ma więcej to odparł " Wolałbym za 3 zł na godzinę robić niż żeby te #!$%@? u władzy były, jak miałem 5.50 to jakos rade dawałem" uznałem,że dalsza konwersacja nie ma sensu.
  • Odpowiedz
  • 61
@ciezka_rozkmina

PO i demokracja xD To jak PiS i prawica xD W ogóle polska polityka to jedno wielkie xDDD

PiS to prawica. A PO nie łamało demokratycznych standardów w kraju.
Postując takie idiotyzmy tylko pokazujesz jakim ignorantem jesteś.
  • Odpowiedz
@Ofacet: Partia socjalistyczna - którą jest PIS - nie jest w mojej ocenie nawet zbliżona do prawicy. To, że poglądy mają konserwatywne nie jest jedynym czynnikiem pozwalającym na określenie gdzie partia leży na osiach lewica/prawica gospodarcza oraz lewica/konserwatyzm obyczajowy.
A odnośnie łamania standardów demokratycznych to nawet nie zaczynam tematu. Kto widział nagonkę na osoby luźno związane z organizacją pewnych imprez (nagłośnieniowcy, pomoc techniczna, zwykli wolontariusze) i przeszukania 0 6 rano ten
  • Odpowiedz
@Ofacet:

PiS to prawica. A PO nie łamało demokratycznych standardów w kraju.

Postując takie idiotyzmy tylko pokazujesz jakim ignorantem jesteś.

Ale on dobrze napisał. Nie ma już prawicy, bo ten termin dawno się zatarł.
Rozumiem, że umorzenie długu publicznego za pomocą pieniędzy z OFE, aby nie stanąć przed widmem dymisji i Trybunału Stanu, a w konsekwencji więzieniem było demokratycznym standardem? XD
  • Odpowiedz
  • 14
@lurkingbat Owszem, było to zgodne z prawem. Więc nie łamało standardów demokracji.

Ale on dobrze napisał. Nie ma już prawicy, bo ten termin dawno się zatarł.

Nie, nie zatarł się. Podział jest jasny i klarowny tylko niektóre łebki nie chcą się pogodzić z tym że stoją po tej samej stronie politycznej co PiS więc wymyślają jakieś głupoty żeby się zdystansować od nich, nazywając PiS na przykład lewicą
  • Odpowiedz
@Ofacet:

Nie, nie zatarł się. Podział jest jasny i klarowny

Dobra to podaj mi definicję lewicy, prawicy i źródło.( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
.

Owszem, było to zgodne z prawem. Więc nie łamało standardów demokracji.

Ja nie mówię, że złamali prawo. Skoro twierdzisz, że to standard demokratyczny to Twoja wola. Dla mnie to czyste złodziejstwo i działanie na szkodę społeczeństwa (
  • Odpowiedz