Aktywne Wpisy
Toshikate +25
#emigracja #holandia #praca #pracbaza #jedzenie #jedzzwykopem #gotujzwykopem
Od miesiąca jestem w Holandii i kurde to co tu można znaleźć w sklepach to naprawdę jest jakaś #!$%@? albo ja coś źle robię lub nie przywykłem XD Mięso mielone jak się kupi to mdłe jakieś wychodzi, chleb miękki tak że można go w rękach uformować w kulkę, wędliny to w
Od miesiąca jestem w Holandii i kurde to co tu można znaleźć w sklepach to naprawdę jest jakaś #!$%@? albo ja coś źle robię lub nie przywykłem XD Mięso mielone jak się kupi to mdłe jakieś wychodzi, chleb miękki tak że można go w rękach uformować w kulkę, wędliny to w
szzzzzz +22
Jadem dzis ciapongiem do Warszawy!!!
#cnc
#pracaspawaczamnieprzeistacza
Szukam pomysłu co ze sobą zrobić. Mam średnie, studiowałem na politechnice 3,5 roku i tuż przed inżynierem zostawiłem bo to nie było to (może głupio, może nie) Chciałbym sobie teraz zrobić jakiś kurs zrobić, albo jakąś szkołę żeby coś umieć. Myślałem o kursie na koparko- ładowarki, spawanie albo operator CNC. Czy ktoś wie jak to z tymi kursami jest, czy one czegoś uczą, czy można coś po nich znaleźć bez doświadczenia. Może ktoś mądry się wypowie co warto. ( zgodnie z radą poprawnie taguje)
Jeżeli chodzi o metody, to idź do PUPu, może będzie kurs za darmo i się zalapiesz. Na TIGa i MMA rzadziej biorą nowicjuszy niż na półautomaty.
Kurs to i tak często dojenie kasy.
@WhyCry rzuciłem studia na 5tym semestrze.
Co do koparek to się nie wypowiem bo nie mam styczności
Co do spawania, jak chcesz zacząć to najłatwiej znaleźć robote na mag, idź do PUP jak mają jakieś kursy to możesz zaoszczędzić a i staż Ci jakiś załatwia. Oczywiście wybierzesz co Ci się podoba, ale