Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +100
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

źródło: comment_QpoXIbbiaGv7WRs7VbOnHcyKfU3q9wKy.jpg
PobierzNie chce mi się odpowiadać na twoje przyszłe wysrywy bo musisz mieć smutne życie żeby odpowiadać w temacie który ma już 3 dni, ale cóż XD
Do jakiegokolwiek ficzera, który wypiszesz dopisz słowo "problem" i zobaczysz pierdyliard postów na oficjalnym forum Apple'a XDDD
@czikapu: musisz mieć strasznie ciekawe życie, skoro wchodzisz na wykop codziennie i sprawdzasz co tam nowego w apple, którego tak nie lubisz
@martwy_kotek: Bo mnie zawołałeś do tego wpisu, 7 razy XDDD
Ale pewnie nie jestem ekspertem na tyle żeby zobaczyc co sie dzieje w moim laptopie i wiesz lepiej jakiego lapka mam XDDDDDDDDDDDD
@czikapu: piłem do tego, ze pisałeś że wołam do wątku który ma 3 dni. ztego co widze to ty jestes na bieżaco :)
@martwy_kotek: No nie jesteś, bo jesteś debilem z mózgiem 14 latka, skoro próbujesz udowodnić swoje racje na forum ze śmiesznymi obrazkami w 3 dniowym poście.
@czikapu: jak śmiem nie prostować bzdur które piszesz na bieżąco! Wybacz, że mam inne zajęcia niż przeglądanie wypoku codziennie i tylko Mój wypok przescrolluje sobie raz na tydzień. Jakbym miał mózg 30 latka to bym sprawdzał w nocy czy ktos tu czegoś nie pisze xDDDDDDd
XDDDDDDDDDDD
@martwy_kotek: Jesteś jakiś upośledzony czy co xD
Jak piszesz @czikapu to mnie wołasz, żebym zobaczył, że JEDNAK NO FAKTYCZNIE MACBOOK JEST LEPSZY XD
Faktycznie zajebisty ten Apple, spadaj na #czarnolisto XD
źródło: comment_MJ0xETHEFxqCrtydi0zwGYhUZlRQVDwV.jpg
Pobierz@martwy_kotek:
@fegwegw: XDDDDD
Chciałbym tylko powiedzieć ze chcdzi o coś takiego, ze siedzisz w tramwaju zmieniasz coś w aplikacji i na macbooku masz od razu stan zsynchronizowany z iphonem
To sie nijak nie ma do samsung dex. z tego co widze to dex pozwala na zrobienie z telefonu kompa, a to nie brzmi jak share;owanie czegokolwiek.