Wpis z mikrobloga

Dzień dobry, Wykopowicze ( ͡º ͜ʖ͡º)

Przygotowaliśmy dla Was dwa bardzo proste pytania. Będziemy wdzięczni za udzielenie odpowiedzi:

1. Czy wszystkie wpisy/znaleziska z postaciami z chińskich bajek (niezależnie od gatunku) powinny zawierać jeden wspólny tag "anime"?

2. Czy wszystkie wpisy/znaleziska na temat dość kontrowersyjnej i negatywnej twórczości pewnych streamerów powinny zawierać jeden wspólny tag "patostreamy"?

#ankieta #wykop #moderacja #tagi

Udziel odpowiedzi na powyższe pytania:

• Tak - jestem za wprowadzeniem tego rozwiązania 90.2% (14772)
  • Nie - niech zostanie tak jak jest 7.9% (1291)
  • Nie mam zdania 1.9% (310)

Oddanych głosów: 16373

• 547
  • Odpowiedz
  • 0
@pandapl: No tak. Nazwa tagu byłaby już kwestią do uzgodnienia, chodzi mi tylko o to, żeby stworzyć jeden wspólny do przymusowego oznaczania każdej treści związanej z anime. A w podtagach byłby podział.
Tak jak #poatostrimy agreguje wszystkich patusów z yt. I każdy byłby zadowolony :) Wilk syty i owca cała ;D
  • Odpowiedz
  • 0
@tler: Dlatego przydałby się jeden tag do unifikowania treści okołoanime z powodu ograniczeń wielkości czarnych list.
  • Odpowiedz
@wykop: Dajecie użytkownikom możliwość tworzenia tagów, użytkownicy rozdzielili tag poświęcony dyskusji o anime od śmieciowego contentu a potem proponujecie, aby do tagu #anime podpiąć jakieś pedofilskie grafiki? Macie wy godność? Chcecie uprzykrzyć życie 700 osobom obserwującym tag.

Zamiast szukać fikcyjnych problemów zajmijcie się porządną robotą. Naprawcie tagi i zajmijcie się propagandą z głównej, bo połowa politycznych znalezisk z czasem okazuje się być fake newsami. Nawet te żałosne patostreamy
  • Odpowiedz
@Mald ja to wszystko wiem ale nie licząc pierwszej setki to nie ma większego znaczenia, bo nikt z tego jakoś specjalnie nie korzysta.

Moc zakopów / wykopów do zrównania z resztą i nagle w zasadzie nie ma różnicy kto ma to bordo.
  • Odpowiedz
@wykop: hehe walneli taką ankietę żeby potem się zasłaniać że wykopki wybrały
To odrazu wszystkie tagi tak zrobić a nie tylko #anime i #patostreamy i nikt nie będzie marudził
Jak np kibice lechii gdańsk i arki gdynia bedą pod jednym tagiem robić burdel, atmosfera na wykopie na pewno zyska poziom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Czy wszystkie wpisy/znaleziska na temat dość kontrowersyjnej i negatywnej twórczości pewnych streamerów powinny zawierać jeden wspólny tag "patostreamy"?

@wykop: jak kwalifikować będą wasi nieudolni moderatorzy to dajcie sobie siana z tym pomysłem
  • Odpowiedz
  • 2
@Logytaze: To nie jest fikcyjny problem. Problemem jest wielkość czarnej listy ograniczona kosztami i kwestiami obliczeniowymi.
Jeśli np nie chcę oglądać treści związanych z anime muszę obecnie blokować coś koło 15-20 tagów już chyba, bo wciąż powstają nowe. Przydałby się jeden ogólny do unifikacji tych treści. Zgodzę się, że używanie do tego tagu #anime to zły pomysł, ale przydałoby się stworzyć jakiś nowy i nim tagować dodatkowo wszystkie
  • Odpowiedz