Aktywne Wpisy
#lata90 porozmawiajmy o zachowaniach, które odziedzieczyliśmy po dojrzewaniu w latach 90 i latach 00?
a) do dziś, gdy zostawiam gdzieś samochód, to staram się nie trzymać jakichś wartościowych rzeczy na widoku (ja to czasem się zapomnę, ale ojciec non-stop mi o tym przypomina). radia juz nie wyjmuję... :D
b) np. jak jadę na mecz mojej druzyny piłkarskiej, to przebieram się przed i po meczu.
c)
a) do dziś, gdy zostawiam gdzieś samochód, to staram się nie trzymać jakichś wartościowych rzeczy na widoku (ja to czasem się zapomnę, ale ojciec non-stop mi o tym przypomina). radia juz nie wyjmuję... :D
b) np. jak jadę na mecz mojej druzyny piłkarskiej, to przebieram się przed i po meczu.
c)
Akuzativ94 +151
Uwaga, odpowiedz jest mniej oczywista niż się większości zapewne wydaje.
#zagadka #ciekawostki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Serghio: To celowy zabieg by
A moze jednak zabil przebrany za kobiete tom hanks i uciekl szybem wentylacyjnym bo zepsul klamke i nie mogl wyjsc?
No o tym nie pomysleliscie, widzicie jak latwo zostac zmanipulowanym obrazkiem, ktory kontekst podsuwa autor?
A moze kobieta poszla do wc, poslizgnela sie i wylala keczup a teraz lezy bo ja plecy bola??
Ogolem autor popelnil jeszcze wiekszy blad logiczny niz ktokolwiek bioracy udzial. Morderca nie ma interesu w trzymaniu klamki w pozycji odblokowanej. Tzn ma, jesli chce zostac zlapany, wiec przemawia to za ewentualna
Rzekoma duża plama pod ofiarą ma obwódkę, a ta mniejsza obok i na ciele już nie. To oczywista wskazówka.