Wpis z mikrobloga

Tak wyglada typowy wyjazd z parkingu ( tu niemcy bruschal) : dwie butelki ze szczynami, dalej leza sobie cztery. Gdzie stanie tam nasra/naszczy brudas 3,14erdolony! Tu juz trzeba myslec o karach cielesnych zeby zlikwidowac to zjawisko! Nie widze innego wyjscia.

#bekaztransa #patologiazewsi #drogi #patologiazmiasta #zycietruckera #transport #chamy #rakcontent #brudasy
robert5502 - Tak wyglada typowy wyjazd z parkingu ( tu niemcy bruschal) : dwie butelk...

źródło: comment_m2PjE3faAhRQzzpOQXtCQ2CwRtIUvLuc.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak oni wkładają kutanga do tej butelki? Bo raczej bez włożnia to ciężo się w czasie drogi wysiurać bo a to dziura, a to zakręt a to coś - łatwo można nie trafić i nasikać po kabinie. Chyba, ze to w czasie postoju sikają ale to już patologia xD
  • Odpowiedz
Dramat to jest jak się w rajke celuje, a tam po srodku piramida gowna. K---y brudasy zaluja 70cent zeby zalatwic sie jak czlowiek, tylko w mrozie wlaza pod naczepe. Rynce opadajo.

Inna sprawa, to że u niemca trzeba płacić za to, żeby zrobić ludzkie potrzeby fizjologiczne. Dla mnie to ograniczanie ludzkiej swobody. Jakos we fr czy italii toalety i prysznice sa w 90% darmowe.
  • Odpowiedz
@ameliniowyguzik nie przesadzaj. A co w przypadku, kiedy zjeżdżam i po prostu idę w kimono, bo za 9-11h znowu start, albo po prostu po całej szychcie jestem w------y jak koń po westernie i najzwyczajniej w świecie chce mi się spać? Mam stać 3 godziny i łazić w koło auta, bo jakiś podglądacz będzie mnie oceniał? ( ͡º ͜ʖ͡º) Inna sprawa, że jak mam słuchać p---------a ile
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@krzysiugkw: w Niemczech panuje hipokryzja. Niedawno rzuciły mi się w oczy na stacjach plakaty o tym żeby myć ręce po tankowaniu bo brud i choroby - samą akcję popieram. A żeby umyć ręce na tej stacji to trzeba skorzystać z serways i zapłacić 70 centów. No istna hipokryzja. W Polsce po tankowaniu paliwa albo tego śmierdzącego moczem adblue, wchodzę na stacje wymyć ręca a dopiero po tym robię zakupy/płacę.
Jedno
  • Odpowiedz
@sodomek nic dodać, nic ująć. 100% prawdy. Zachęcają też do dezynfekcji rąk w tym białym dozowniku, szkoda tylko, że w 95% nie działa/brakuje w nim środka dezynfekującego i psika powietrzem.
  • Odpowiedz
@robert5502 na manhattanie jest taki murek na 66st. Taksówkarze z żółtych taksówek i ubera się tam zatrzymują. Nie raz widziałem jak wyrzucają z samochodów butelki z moczem. Niektórzy poprostu wylewali jakby chcieli użyć tej butelki jeszcze raz. Obrzydliwe.
  • Odpowiedz
Jakos we fr czy italii toalety i prysznice sa w 90% darmowe.

@krzysiugkw: Co z tego, ze sa darmowe, jak jest w nich syf. Do tego sporo jest uszkodzonych. Woda leci od wrzatku do lodowatej, lustro zrobione z polerowanej blachy..itd. To juz wole zaplacic dojczowi 3 e (albo za tickety) i wykapac sie jak czlowiek. A najlepiej zjechac na jakas firme, naopowiadac glupot-mam tu zaladunek..- i szukac szałera Na
  • Odpowiedz
@robert5502 różnie bywa, zależy jak człowiek trafi. Helmuty nie zawsze chcą przyjmować vouchery, gadają że 2 max. Przynajmniej ja tak trafiałem, że przez rok czasu tylko raz przyjęli płatność calkowicie w bonach. W tej chwili mam 20e w ticketach i za cholery nie mam jak tego zużyć. Toalety we FR/IT też jak trafi, na dużych autogrillach jest zazwyczaj czysto i nowocześnie. Nie mówię jednak że nie masz racji, to jest jedyny
  • Odpowiedz
Helmuty nie zawsze chcą przyjmować vouchery,

@krzysiugkw: Bo pewnie pytasz czy mozesz zaplacic ticketami. Wtedy niemiec przewaznie mowi nie i chce kase. Od jakis 2 lat o nic nie pytam. Kasjer chce 3 euro, to daje 6 ticketow. Jeszcze mi nie odmowili. Natomiast wczesniej przy probach dyskusji bywalo roznie. I tez nie jest prawda, ze kwit musi byc wykorzystany w danym roku. Takie dzdury slyszalem na parkingu. Dzis kapałem sie
  • Odpowiedz
@robert5502: Jak w rajchu, to nawet im się jakoś nie dziwię. Razu pewnego poszedłem do wc na jakimś parkingu przy autobahnie. Tam nie była potrzebna ekipa sprzątająca, tylko miotacz płomieni albo napalm. Takiego syfu w Polsce to nigdzie nie widziałem, a waliło tak, że nos robił się wklęsły. Jako facet to byłem jeszcze w jako-tako komfortowej sytuacji, ale żona miała już niezły problem, żeby skorzystać z wc. Była noc i
  • Odpowiedz