Wpis z mikrobloga

Witam, szykam taniego ubezpieczenia moto 125. Jakieś zniżki mam, ale w sumie nie wiem ile (swoją drogą gdzieś to mogę podejrzeć albo Wy agenci macie w to wgląd?). Nie ukrywam zależy mi na najniższej cenie bo najprawdopodobniej w tym sezonie pojazd idzie na sprzedaż, więc tylko tak żeby polatać jeszcze przez te cieplejsze dni i kupiec mógł wrócić na kołach.

Z góry dzięki m.in. @mfind @SuperUbezpieczenia_Pl @Ubea_pl @rankomat

#oc #ubezpieczenia #motoryzacja #motocykle #pytanie
cebula12klocuch13 - Witam, szykam taniego ubezpieczenia moto 125. Jakieś zniżki mam, ...

źródło: comment_FvmTU8lrPA41EVsoW7qnGkUJrkIM1AcG.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cebula12klocuch13: Ubezpieczeń motocykli nie sprzedajemy, więc Ci niestety nie pomożemy. A co do zniżek - na poprzednim ubezpieczeniu powinieneś mieć informację o posiadanych zniżkach. Jak nie znajdziesz, to możesz po prostu zadzwonić do swojego ubezpieczyciela
  • Odpowiedz
  • 0
@cebula12klocuch13 Ja mam na sprzedaż YBR 250 i teraz przedłużałem ubezpieczenie. Dzwoniłem do CUK ubezpieczenia i wyliczyli mi 129zł (rok temu płaciłem 300zł). Jako, że sprzedaje to poprosiłem o rozbicie na raty i teraz płaciłem 60zł, a resztę zapłacę w sierpniu (lub nie jeżeli sprzedam).
  • Odpowiedz
@cebula12klocuch13: W zeszłym roku 300zł w Ergo Hestia, a w tym roku 129 w Warta. Pani w CUK była bardzo pomocna i wycisnęła wszystkie możliwe zniżki - podobno najwięcej dał fakt posiadania żony i dziecka.

Nie mam pojęcia ile mam zniżek, ale na stronie UFG.pl mam beszkodowe lata od 2016, a żona jako współwłaściciel od 2015. Żona ma więcej ponieważ LINK4 w 2015 roku do UFG podało tylko żonę (zapomnieli
  • Odpowiedz