Aktywne Wpisy
![](https://wykop.pl/cdn/c0834752/9dc031852afc3f36a7321eca44c8536b774871001e4ad40d1656f540126e7fea,q60.jpg)
jmuhha +49
Ech przyszło mi czekać na autobus na mojej wsi
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na
![jmuhha - Ech przyszło mi czekać na autobus na mojej wsi
Kierowca poszedł zapalić pap...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/09dd90b2422efefc73bf2c2ded93efac0873b585f84ae069e5f13a5c9f2e5035,w150.png)
źródło: image
Pobierz
@drastx: zgodzę się - jest obliczony na efekt - złudne wrażenie szybkości - to samo jest na MacOSX te same frameworki z maksymalnym priorytetem w systemie
- przejście wifi/3g (i w drugą stronę) bezproblemowe, nawet dobrze że wyłącza się 3G po przejściu na wifi, bo nie marnuje transferu,
- zasięg wifi - lepszy niż w moim telefonie z Androidem, porównywalny do zasięgu
Jak masz windowsa to używanie iTunes jest porażką, wiesz dlaczego? Byś kupił Maka :D Taki jest cel tej wieszającej się namiastki aplikacji. Większość tego co napisałam dotyczy 3ki.
Poza tym, sztuczne ograniczenia nałożone przez Apple z miejsca dyskwalifikują ten sprzęt dla większości ludzi.
I nie dla sztuki tylko dla zasady - Apple tworzy badziew - i tyle.
To był iPad (nie 2 czy 3).
Powtórzę: z WiFi nie miałem problemu, w ogóle. A korzystałem przez wystarczającą ilość czasu by to
Raz powołujesz się, że patenty to zło, a teraz wypominasz ich brak, gdzie tu logika?
To, że nie opracowują sami danych technologii to nic złego. Większość obecnie ekranów jest robiona przez Samsunga lub LG.
A czemu mam chwalić LG skoro się właśnie wycofało z rynku tabletów gdzie Apple jest jedną z przodujących firm?
A
Patenty. Właśnie, Apple kradnie Motoroli i HTC patenty na WiFi i 3G a ściga ich o kształt rogów tabletu albo Samsunga za promień ich zaokrąglenia :D Tak to sprawa wygląda.
Apple jest przodująca firmą - ahahahahaha. Chyba w swoich reklamach :D Apple wcale się tak dobrze nie sprzedaje. Weź pod
Ciekawe, mam iP 3G, moi współlokatorzy mają ze 3 iPody różne, miewam iPada i jakoś wszystkie działają na 1 złączu. Na innym działał tylko ipod shuffle i tylko dlatego że jest maleńki. Nie to co szajsung, od którego mam w domu ze 3
Niestety, jego dokładna forma, jak i wymiary ciągle nie są znane.
Jak będą znane to wróć tu do nas i powiedz, ok? :) Nie będę komentować takich niepotwierdzonych plotek.