Wpis z mikrobloga

ej typy tak zauważyłem że kiedyś przeciętny gimbus słuchał rapu no i widział na teledyskach raperów którzy byli poubierani w bluzy prosto ssg czy nie wiem co tam jeszcze no i gdy taki gimbus też chciał taką koszulkę to była ona w miarę zjadliwej cenie ~100
no a teraz przeciętny gimbus słucha rapu no i widzina teledyskach raperów flexujących się supreminem, cdg, assc bape inne cuda na kiju ale żeby to kupić to trzeba już wydać po 300-400 ziko za samą koszulke no i co zrobić jak mame już taka chętna na sponsorowanie nie jest? trudno być rodzicem teraz, nie chciałbym mieć gówniaka
#nocnaboiclique
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@VAPORWAVE: z tego co pamiętam to te ~10 lat temu w gimbazie co poniektórzy raperzy nosili bluzy z Bape'a (reszta z Croppa xD)
Ja to widze po cenie vansów- ja swoje pierwsze w 2010 kupowalem za jakies 139-150 zł? Teraz te same są po 220-250 bo jest k---a hype
  • Odpowiedz
@VAPORWAVE: i wgle przeszkok jak wygląda typowy gimbus mnie przeraża- jeszcze te 10 lat temu to ludzie mieli w------e zazwyczaj, ciuchy po rodznstwie a teraz każdy fit dopasowany i ruchacz alfa
  • Odpowiedz
@VAPORWAVE: Znam tylko te brandy które wymieniłeś jako KIEDYŚ KURŁA BYŁO a ta cała reszta z TERAZ to wgl nie wiem o czym piszesz typie. Ogólnie kiedyś skateciuchy dla skateziomów miały normalne ceny i były tańsze. Dopiero później wynaleziono ruchanie gimbusów na hajs za ciuchy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz