Wpis z mikrobloga

Siema Nocna
Gram w czwartek swój największy biletowany koncert w życiu i pomyślałem, że chętnie wręczę komuś stąd podwójne zaproszenie na ten event.

Pawbeats Orchestra na COS Torwar w Warszawie

A wręczam nieprzypadkowo - wypok od dawna w moim serduszku, nawet nazwałem swój album NOCNA XD choć to mniej bezpośrednia konotacja.

Losujemy wśród pulsujących, wyniki dzisiaj o 21:37

Udziału nie biorą zielonki, raperzy i straż miejska

#rozdajo #chwalesie #pawbeats zatagowałem na nocnej aż dziwnie
pawbeats - Siema Nocna
Gram w czwartek swój największy biletowany koncert w życiu i p...

źródło: IMG_4774

Pobierz
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawbeats: Oho xD

Widzę, że jestem tak nieaktualna w nowych twórcach, że znam chyba tylko Zeusa i Panią ze Ślunska, ale to z memów xD

Powodzenia na scenie ()
  • Odpowiedz
  • 117
@pawbeats: o kurde :O Nie wiedzialem, ze ja na jednym wypoku siedze z takimi osobistosciami :O Mega propsy za Banicje, jeden z moich ulubionych kawałków :)
Dałem plusa, ale wyklucz mnie z losowania, bo nie dalbym rady przyjechac.
Gratulacje i udanego koncertu (òóˇ)
  • Odpowiedz
@Wrrronika: Nie, po prostu najwidoczniej słuchasz innych gatunków, bo słuchając rapu dłużej niż 21 dni i 37 minut NIE DA SIĘ nie znać takich postaci jak VNM, Bisz czy Sarius.

• Odpowiedz
@metuazs: a to prawda. Z czego po prostu rozchodzi się też o słuchanie zagranicznych zespołów.

Ale ogólnie o niektórych się mowì głośno, a to co Ty wymieniłeś, to równie losowe literki mogłbyś wpisać.
  • Odpowiedz
@Wrrronika: Jeśli słuchasz rapu / muzyki (bo w sumie to nawet nie jakiś mega rapowy lineup) i nie znasz tych ciągów literek to jesteś ignorantką, która w gruncie rzeczy nie zna gatunku, którego podobno słucha.
Znak czasów, dzisiaj nie wiedza jest w modzie, dzisiaj krzyczymy 'Spójrzcie jaka jestem fajna, nie znam tego co znają inni, spójrzcie jako mało wiem yolo!!!!'
  • Odpowiedz