Aktywne Wpisy

Lenalee +80
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu

źródło: DSC00036
Pobierz
JonaszSynGrazyny +501
Jak ostatnia pipa rysnalem dziś Pana na parkingu. Wyjeżdżając, przodem. No jak leszcz. No mówię kij trza czekac. Pan wraca z dziećmi z zakupów, dostrzegł i widzę jak zwalnia załamany. Mówię halo to Pana, bo to ja winowajca. Chłop tak się ucieszył, że poczekałem i nie kombinowałem, taki był mily, uprzejmy i układny, że aż mi w---w minął zem taka niemota. A później jeszcze się okazało, że mam prawo raz na 3
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w myjni i robi sobie zdjęcia w samochodach klientów podczas sprzątania.
200 zł na pyszne.pl to wszystko na co mógł się szarpnąć skoro w 5 osób musi się zrzucać na Spotify. I tak "wygra" pewnie jego multikonto.
Z racji tego, że przejrzałem jego kłamstwa i wrzucił mnie na #czarnolisto może ktoś zaproponuje temu typowi mały czelendż? Zdjęcie z tego samochodu z aktualną datą np. w telefonie z widocznym przebiegiem zrobione w środę. Jestem pewien że nie będzie w stanie go zrobić bo auto już trafi z powrotem do klienta. Zamiast tego za tydzień lub dwa wrzuci info że kupił jeszcze coś innego jak trafi się znowu dobra bryka do czyszczenia.
Trzeba walczyć z takimi zaśmiecającymi Mirko fantastami. Typ ma poważne problemy psychiczne, polecam przejrzeć jego wpisy i zastanowić się samemu czy to się dodaje i naprawdę bardzo bogaty człowiek byłby tak ubogi umysłowo i odczuwałby potrzebę pisać takie bzdury. Czy ktoś kto ma nad wyraz udane życie seksualne jak twierdzi wrzucałby tony golizny, pisał takie spermiarskie teksty i znał nazwiska wszystkich gwiazd p---o?
Ten typ to mitoman najgorszego rodzaju bo plusując jego wpisy i zazdroszcząc mu jego fantazji dajecie pożywkę do kolejnych odklejonych wpisów. Pora z tym skończyć.
#pogodny_mis65 @Joker6699
Staram się jak mogę takich typów unikać i próbować ich uświadomić że nie jestem idiotą któremu mogą oczywiste bajki wciskać. Można ich poznać po tym,
Choroszcz czeka xD
https://wykop.pl/wpis/78411245/wpis
Uwaga!
Mamy kolejnego spermiarza i bajkopisarza
Przed państwem:
@
Przeraża mnie że wpisy typa mają takie wzięcie. Wydaje mi się że wrzuca ich tak dużo żeby nikomu nie chciało się kopać głębiej do momentu jak pisał o swojej depresji,
Wlasnie cos kojarzylem taką aktywności gościa. Dobrze, ze ktos potwierdzil. Byc moze to jakas forma alterego i ucieczka od rzeczywistości ¯\(ツ)/¯