Wpis z mikrobloga

Poproszę o namiary na "pana Jakuba z Porsche Kraków który mirkuje tutaj" a który sprzedał podobno wczoraj @pogodny_mis65 auto. Wpis dzięki tysiącowi łatwowiernych Mirków wbił w gorące. Oszustwo jest jednak oczywiste.

Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w myjni i robi sobie zdjęcia w samochodach klientów podczas sprzątania.
200 zł na pyszne.pl to wszystko na co mógł się szarpnąć skoro w 5 osób musi się zrzucać na Spotify. I tak "wygra" pewnie jego multikonto.

Z racji tego, że przejrzałem jego kłamstwa i wrzucił mnie na #czarnolisto może ktoś zaproponuje temu typowi mały czelendż? Zdjęcie z tego samochodu z aktualną datą np. w telefonie z widocznym przebiegiem zrobione w środę. Jestem pewien że nie będzie w stanie go zrobić bo auto już trafi z powrotem do klienta. Zamiast tego za tydzień lub dwa wrzuci info że kupił jeszcze coś innego jak trafi się znowu dobra bryka do czyszczenia.

Trzeba walczyć z takimi zaśmiecającymi Mirko fantastami. Typ ma poważne problemy psychiczne, polecam przejrzeć jego wpisy i zastanowić się samemu czy to się dodaje i naprawdę bardzo bogaty człowiek byłby tak ubogi umysłowo i odczuwałby potrzebę pisać takie bzdury. Czy ktoś kto ma nad wyraz udane życie seksualne jak twierdzi wrzucałby tony golizny, pisał takie spermiarskie teksty i znał nazwiska wszystkich gwiazd p---o?

Ten typ to mitoman najgorszego rodzaju bo plusując jego wpisy i zazdroszcząc mu jego fantazji dajecie pożywkę do kolejnych odklejonych wpisów. Pora z tym skończyć.

#pogodny_mis65 @Joker6699
  • 174
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 57
@Adolf_HODLer Pewnie mógłbym gdyby nie to, że spamuje tym gównem gdzie się da i mam złe osobiste doświadczenia z takimi mitomanami jak on. Za często na takich ludzi wpadałem w życiu. To jest mega wyczerpujące psychicznie dla całego otoczenia jak masz takich współpracowników czy bliskich znajomych.
Staram się jak mogę takich typów unikać i próbować ich uświadomić że nie jestem idiotą któremu mogą oczywiste bajki wciskać. Można ich poznać po tym,
  • Odpowiedz
  • 13
@Kremufka2137 Niestety, typ naprawdę wierzy w to wszystko i coraz bardziej się odkleja. Po co tu te jego wysrywy lądujące co chwilę w gorących? Gdyby każdy go miał w dupie, pewnie bym go nawet nie zauważył, ale ma taką rzeszę wielbicieli i tak się dzięki swoim fantazjom wywyższa, że już mam tego dosyć.
  • Odpowiedz
  • 29
@Hubbabubbastyle Uważam że trzeba tępić takich jak on. Za duży się w swojej głowie zrobił i za duży bałagan tu tworzy. Wiem że już go w Krakowie ktoś szuka bo sporo ludzi zdążył mocno obrazić. Może będzie druga Kuracyja za niedługo.
  • Odpowiedz
  • 9
@Kremufka2137 Gdyby tak było to by po prostu głupio odpowiadał i pyskował a nie wrzucał na czarną wszystkich którzy mu wytkną oczywiste kłamstwo żeby nie mogli pod jego postami pisać. Jego #czarnolisto puchnie w oczach. Karmi się tymi co mu wierzą i zazdroszczą. Jestem pewien że teraz po tym wpisie z Porsche będzie wrzucał takie gówna co chwilę. Tego raka trzeba wyciąć.
  • Odpowiedz
@Hatt0riHanz0 łapałem już kiedyś tego misia na kłamstwach, bajkopisarstwie itp, oczywiście też zostałem zablokowany. Moje komentarze blokowane a jakieś wpisy w ogóle kasowane. Tutaj przykład jak popłynął ze swoimi fantazjami:
https://wykop.pl/wpis/78411245/wpis
@RidgeForrester +15
nsfw
#nsfw #m--f #bajkopisarzalert #gonspermiarza

Uwaga!
Mamy kolejnego spermiarza i bajkopisarza
Przed państwem:
@
  • Odpowiedz
  • 22
@RidgeForrester Dlatego właśnie nie wierzę że to zwykły troll co ma bekę z tego że ludzi tu oszuka. Zawsze najpierw się głupio tłumaczy kłamiąc jeszcze bezczelniej a potem szybko wrzuca na czarnolisto żebyś mu już pod żadnym postem wyznawców nie bałamucił.

Przeraża mnie że wpisy typa mają takie wzięcie. Wydaje mi się że wrzuca ich tak dużo żeby nikomu nie chciało się kopać głębiej do momentu jak pisał o swojej depresji,
  • Odpowiedz
@Hatt0riHanz0:

jak pisał o swojej depresji, przegrywie, pytał o jakieś kody rabatowe i robił dramatyczne #zalesie

Wlasnie cos kojarzylem taką aktywności gościa. Dobrze, ze ktos potwierdzil. Byc moze to jakas forma alterego i ucieczka od rzeczywistości ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Hatt0riHanz0: Ja tam lubię jego wpisy, więc tym bardziej gnije, że wychodki łyknęły taką oczywistą zarzutkę xD Kuźwa, wielka filozofia iść do salonu Porsche napisać na katalogu swój nick i cyknąć sobie fotkę we wnętrzu auta. Dla elyty interneta to dowód ostateczny, że chłop sobie kupił supersamochód xD To samo było z tą przećpaną patuską, która oskarżyła tatuatora o molestowanie. Wrzuciła jakąś wydrukowaną broszurkę ze strony policji i wychodki prawie
  • Odpowiedz
  • 5
@kinkykylie Prawie na pewno. Typ ma poważne zaburzenia psychiczne ale to już się staje przesadnie irytujące, że te jego bajki cyklicznie lądują w gorących na Mirko. Zasrał tym cały portal. Poczytaj jego wpisy, zobacz ile ich zrobił i przyznaj mi rację. Czy my tu prowadzimy wspólnie psychiatryk dla niego?
  • Odpowiedz
@Hatt0riHanz0 uważaj na niego, kiedyś pisał że ma kuzyna w openai ( ͡º ͜ʖ͡º) mi tam zwisa czy jakiś random sra pieniędzmi czy zdycha z głodu i nie ma się czym w ogóle wysrać. Raz przysapał się do mnie o coś (nie pamiętam już o co tam chodziło) więc zapamiętałem jego login i jak trafiałem na jego wpisy i mi się chciało to na szybko weryfikowałem
  • Odpowiedz