Wpis z mikrobloga

@ORMO-26 Prawdziwe igrzyska!

@WuDwaKa
@TurtleHerd Napisałem to wyżej, ale niestety KTOŚ usunął komentarz.

KTOŚ myślał, że zrobi mi przykrość, ale słowo "przykre" pasuje bardziej do osoby, która jest boto adminem i nie ma normalnego życia. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@kwasnydeszcz: Dobrze zrobiłaś. Niby zabawa, ale siedzi tu mnóstwo różnego rodzaju świrów. Nie zdziwiłabym się gdyby Cię wystalkowali, tylko po to, żeby urozmaicić zabawę zdjęciami lub jakimiś prywatnymi informacjami. Niby byłoby to moderowane, ale wiadomo jak to wygląda w praktyce. Kiedy była ta afera z wypływem zdjęć mirabelek to na wykopie było to usuwane, ale i tak wszystko latało w prywatnych wiadomościach i na reddicie.
  • Odpowiedz
@ORMO-26: @As_Pancerny: @kwasnydeszcz: @schizma: @jadebowiemzewarto:

Gdy zorganizowano igrzyska #!$%@?, to moderacji nie przeszkadzało szkalowanie stulejarzy, chociaż głównym efektem było to, że różne zakompleksione typy pokroju frogfootow i innych esubanow mogły się tam wyżyć na "przegrywach".

Teraz żałosne bialorycerstwo z moderacji za wszelką cenę stara się ochronić atencjuszki pokroju kwaśnych deszczów i innych hannahal, które same w tym wyśmiewaniu uczestniczyły.

Atencjuszki, które same od dawna szkalują "stulejarzy", teraz
  • Odpowiedz
@ORMO-26:
Czekałem parę miechów, dlaczego wszystkie moje obrazki nie są wyświetlane, tylko trzeba klikać, by je rozwinąć. Dostałem odpowiedź, że zajmie się tym dział techniczny. Wystarczyło spytać wykopków i dostałem odpowiedź po 15 min, że muszę nabić dużo akcji.
user > mod
Tak więc latam jak głupi i komentuje na siłę, bo normalnie się nie da.
  • Odpowiedz