Aktywne Wpisy

Co wam daje radość z życia? Nie mam rodziny, mam nieprzerobione traumy, masę problemów i jakoś taki nieszczęśliwy ogólnie jestem.
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie

szarytkarz +206
I to jest życie
źródło: temp_file1396047607957328197
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Pisząc swoje bajki nie wiedziałeś kto prywatyzował przedsiębiorstwa a google dały niejednoznaczne wyniki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Straszny z Ciebie rak. Teraz ktoś ma udowadniać, że kłamiesz? Po co, skoro dowody kasujesz?
Komentarz usunięty przez moderatora
@grafikulus jak ma udowodnić, skoro nie podałeś żadnej weryfikowalnej informacji xd
Schemat że ktoś podstawiony przychodzi, psuje spółkę, zagraniczny inwestor tanio kupuje i zbija na tym kokosy to i w komentarzach na Onecie czy Demotywatorach pewnie można znaleźć i są równie wartościowe co ten wpis.
źródło: comment_QYmFqW7ISv1nDyP20hPzDv9b3cavBl96.jpg
Pobierz@grafikulus: No tak, bo zakupionych środków trwałych nie uwzględnia się w wycenie. Sorry, ale czytam już któryś Twój wpis i kompletnie mnie to nie "porywa". Opisujesz wszystko w bardzo uproszczony sposób, pomijając najistotniejsze wątki, a które to mają największy wpływ na sens historii...