TL:DR 3 dni temu zatrzasnalem sie w domku letniskowym k---a w lesie.. moja dziewczyna jest na szkoleniu i wroci dopiero w czwartek w nocy mam mąke i k---a suszone grzyby (chyba borowiki) xD KTO JEST ZAJEBISTYM KUCHARZEM I POMOZE MI NIE UMRZEC Z GLODU #kulinaria #kuchnia #pomocy
@barceiio: z maki i wody możesz sobie Zrobić takie niby kluseczki (zacierki) i ugotować w wodzie, wyjdzie ci taka papko-zupa, można doprawić masłem i solą ewentualnie
@barceiio: Skoro masz zasięg żeby napisać o tym na mirko to dlaczego nie zadzwonisz po kogoś znajomego kto cię wyciągnie albo chociaż poda normalne jedzenie przez okno czy coś
@michal310: dzieki za checi ale zacierke to ja umiem zrobic mysle ze namocze grzyby i zrobie pseudo grzybową z makaronem i bede ją w--------ć do piątku
@barceiio jeżeli miałbyś tam siedzieć do czwartku to nie lepiej wyjść pojechać po ślusarza i zamki żeby to wymienił. Domku raczej przez te 2 godziny nikt nie obrobi.
@carving85: No nie wiem chata stoi na szlaku gdzie dzis duzy ruch pierwsza cieplejsza niedziela misja slusarz chyba odpada predzej w nocy sie wymkne zeby wrocic rano
@nophp: k---a liczylem na kreatywnosc mirkow co by sie znalazl ktos kto z gowna bata ukreci.. To mi dali wode z mąką ugotuj... wykop sie skonczyl na kil em all
@nophp: jeszcze 6-7 lat temu zanim bialek przybił grabe z masą albo innym wałęsą to na taki wpis zrobilby sie dym ze dostalbym afrykanski przepis na mahoniową zupe z deski ze jakbym nie wiedzial to w knajpie dal grube siano i jeszcze chwalil..
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
#kulinaria #kuchnia #pomocy
A nie....