Aktywne Wpisy

RedBulik +694

przemo123mo +239
Nie wiem czy ktoś z was zerknął na maila #youtube #youtubepremium ale nie dość że zaczęli blokować to jeszcze podnoszą cenę o 10 zł miesięcznie ( ͡º ͜ʖ͡º) ciągną kasę jak mogą
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
To teraz pis wprowadzi:
-Zakaz sprzedaży alkoholu po 20.
-Alkohol nie będzie widoczny na półkach sklepowych, to samo z papierosami(będą chowane pod ladą albo w kasach pancernych xD).
Strach czy czegoś gorszego jeszcze nie wymyślą, bo skoro tak absurdalny zakaz wszedł w życie i nikt się publicznie nie sprzeciwiał, to czemu by nie pchnąć tego dalej, skoro jest pozwolenie od ludu.
#bekazpisu #dobrazmiana #zakazhandlu
@Arturrow: to też przejdzie bez echa ( ͡º ͜ʖ͡º)
Każda taka regulacja/ustawa ma na celu tylko ograniczenie swobody obywatela.
Za parę lat, jeśli nic się nie zmieni w nastawieniu mieszkańca Polski, to będziemy mieli gorzej niż za komuny.
Babcia zawsze mówiła: "Zobaczysz, przyjdą takie czasy, że żeby się wysrać, to będziemy musieli dzwonić do wodociągów o pozwolenie".
Ludzie tacy jak ty, dbający wyłącznie o swój interes, nigdy nie zrozumieją nie tylko tego, jak szkodliwe dla innych są różne rzeczy ale i
Kiedyś w telewizji leciały programy edukacyjne dla dzieci, może lepiej powrócić do tego, niż wprowadzać nowe absurdalne zakazy.
Innym argumentem może być też to, że pomimo zakazu sprzedaży narkotyków np. marychy, koksu to produkt jest łatwo dostępny i bez problemu można go kupić, nawet łatwiej niż alkohol.
Co do patostrimów, chlania na żywo w internecie, to myślę że to nie wina właścicieli serwisów, tylko rodziców. To rodzic powinien decydować co może a co nie powinien oglądać jego szkrab, ale najczęściej ma to w dupie, bo dla niego liczy się to, że mały Brajanek nie zawraca mu dupy i ma czas na oglądanie bzdurnych seriali w tv.
Ja będąc małym
Ja raz dostałem srogi #!$%@? pasem w dupę za wagarowanie i stwierdziłem, że pobolało dupsko trochę