Wpis z mikrobloga

@thestructor: do wszystkich piejących co to op kupił.. ten grzybowóz ma na siebie zarabiać (tak przynajmniej zakładam), a potem łatwo się sprzedać.. łatwiej puścić takiego skodacza niż fiata, przynajmniej w polsce.. ponadto to nie wasz piniondz, więc co was boli.. fakt 70k dla niektórych to 4 lata pracy, ale co poradzić..
  • Odpowiedz
@PeterFile: Mało kto tu pietnowal zakup samochodu, tylko bezsensowność Rapida za 70 tys. Jak teraz się okazało OP dał niecałe 58 k i za tą cenę to auto jest ok.
  • Odpowiedz
@Tezak: piętnowali rapida, a cena była tylko paliwem do krytyki. może było ich niewielu ale akurat oni rzucili mi się w oczy..
57k to zajebista cena, bo podejrzewam, ze za kilka lat pogoni to za 30k+, czyli w ostateczności wyjdzie na 0 lub z niewielką stratą wliczając wszelkie korzyści podatkowe z tytułu zakupionego samochodu..
  • Odpowiedz
@thestructor: No to wsiądź do fabii i do rapida, weź miarkę i zmierz szerokość ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dałeś się oszukać skodowemu marketingowi, rapid to fabia wydłużona, nic więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ElCidX: tym bardziej, że tipo to kompakt pełnoprawny a rapid to B+, dodatkowo w tym hajsie tipo sedan jest na wypasie a ten rapid pewnie środkowa wersja czyli klimana korbe, nawet bez alusów i czujników cofania więc w środku bieda.
Żeby nie było rapid to fajne auto ale jego cena powinna się kończyć na 70k (cennikowo) a to jest dopiero połowa cennika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@thestructor i to jest dobry zakup Skody za normalne pieniądze a nie 120 tys za znaczek RS gdzie to auto nigdy do tych 230KM nie było projektowanie. Pozdrawiam. Szerokości.
  • Odpowiedz
@thestructor: Podobają mi się nowe skody. Mam na myśli te "ostre", "kanciastawe" kształty. Ja mam Fabię Combi z 2006 i to już nie wygląda tak fajnie, ale przynajmniej auto jeździ. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PeterFile: dokładnie tak. Chciałem wywołać ból d--y u wykopków spowodowany kupnem nowego auta, jak mogłem mieć w tej cenie używanego audi a6 ( ͡º ͜ʖ͡º)

Kilka słów wyjaśnienia:
1. Nie będę jeździła tym autem, może sporadycznie, kupione do firmy jako wół roboczy.
2. Nowe auto dobrze świadczy jak się podjedzie do klienta + go nie w-----a ze jest za dobre i chcemy go orżnąć
3. Tak jak peterfile
thestructor - @PeterFile: dokładnie tak. Chciałem wywołać ból d--y u wykopków spowodo...

źródło: comment_ZNnPDBOI12BoPc5tW4HjmphoYJtt7Q1b.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz