ludzie robią multum zakupów przed dniem gdzie sklepy są zamknięte jakby zaraz miała p--------ć atomówka, wszyscy mieliby teraz żyć w moskiewskim metrze jak Artyom i robią zapas na ro
@ZmutowanaFrytkownica: Na Węgrzech sprzedaż w sklepach wzrosła po tego typu zmianach. PiS chciał d-----ć marketom, a jeszcze da zarobić xD (sobie też więcej z VATu i innych).
pomijając całą tą ustawę czy to dobre, czy nie, to k---a gniję z januszy, którzy robią te zakupy dzisiaj własnie jakby sklep był zamknięty na co najmniej k---a tydzień xD
no ja p------e, kupiłem dzisiaj dwie bułki i kostkę masła więcej, bo większość mam w lodówce, a jak widziałem kosze niektórych ludzi dzisiaj to mam wrażenie, że oni lodówek nie mają, tylko codziennie chodzą do sklepu coś kupić
@MarianoaItaliano: Gość jest trollem, ponieważ: zdjęcie jest stockowe, #zamkniete-nikogo...chyba, że mieszkasz, no k---a....nie mam pomysłu....siora j----a wszystkie niedziele, wreszcie ma wolne, kasa ta sama...a jak się zgodzisz od 00 robić, to albo zmień związki, albo idź do kopalni:), panowie,alko dostępne bez problemu;) chyba , że czarny pan zabroni;)) I, żeby k---a nie było: wolnej soboty nie miałem od dobrych 20 lat, chyba, że jakieś kataklizmy;)
@MarianoaItaliano: Piekarzy to Ty k---a szanuj, mój brat zaczyna w niedzielę o 16 kończy o 4 rano w poniedziałek, żebyś trollu drożdżówkę ciepłą zeżarł
siora j----a wszystkie niedziele, wreszcie ma wolne, kasa ta sama.
@Grayvenom: Nie mogła, bo co czwartą niedzielę pracownik powinien mieć wolną niedzielę. Jeśli tak pracowała to powinna była to wcześniej zgłosić do PIP, bo pracodawca łamał w ten sposób przepisy kodeksu pracy.
Natomiast wcześniej też miała wolne. Do wybrania w innym dniu za pracującą niedzielę.
xDD
#zakazhandlu #heheszki #takbedzie
@ZmutowanaFrytkownica: Na Węgrzech sprzedaż w sklepach wzrosła po tego typu zmianach. PiS chciał d-----ć marketom, a jeszcze da zarobić xD (sobie też więcej z VATu i innych).
no ja p------e, kupiłem dzisiaj dwie bułki i kostkę masła więcej, bo większość mam w lodówce, a jak widziałem kosze niektórych ludzi dzisiaj to mam wrażenie, że oni lodówek nie mają, tylko codziennie chodzą do sklepu coś kupić
@Grayvenom: Nie mogła, bo co czwartą niedzielę pracownik powinien mieć wolną niedzielę.
Jeśli tak pracowała to powinna była to wcześniej zgłosić do PIP, bo pracodawca łamał w ten sposób przepisy kodeksu pracy.
Natomiast wcześniej też miała wolne. Do wybrania w innym dniu za pracującą niedzielę.
@Grayvenom: Powinien w takim razie zacząć od 00:00 do 04:00. Na pewno uwinąłby się z pieczywem.