Wpis z mikrobloga

@Hank85: dieta masowa od roku. Jedzenie cały czas pod korek. Chciałbym aby jelita, żołądek, wątroba i inne organy wewnętrzne odpoczęły. Nie wiem czy to osiągnę taką 24h głodówką bo jak nie to szkoda zachodu.

Kolega od mma opowiadał, że dość regularnie robi takie głodówki i się po prostu lepiej po nich czuje.
  • Odpowiedz
@ethics: Jak caly czas jestes w okolicach 0 i sobie taka glodowke zrobisz to nie bedzie to dla organizmu obciazenie.
Ale jak jestes w pernamentnym surplusie po pareset kcal i nagle utniesz paliwo do 0 to organizm mocno sie zdziwi i Ci wywali kortyzol na maxa min. zeby ubic T3.
Wiec jak chcesz odetchnac to na tydzien wejdz w lekki deficyt.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@ethics: może lepiej przez 2 tygodnie jedz tylko tyle na ile masz ochotę. Wtedy lepiej odpoczniesz. 1-2 dni raczej nic nie dadzą.
  • Odpowiedz
dieta masowa od roku. Jedzenie cały czas pod korek. Chciałbym aby jelita, żołądek, wątroba i inne organy wewnętrzne odpoczęły. Nie wiem czy to osiągnę taką 24h głodówką bo jak nie to szkoda zachodu.

@ethics: Sam nie raz miałem takie okresy, że się po prostu przeżarłem. Dla mnie prosta sprawa, przez kilka dni, bardzo lekko strawna dieta, raczej mniej żarcia niż więcej, rosołek, gotowany kurczak i ryż itd.
  • Odpowiedz