Aktywne Wpisy
wioszko +62
Witajcie Mirki i Mirabelki :)
Chciałabym Wam opisać moją historię ze sklepem Pan Materac i ostrzec was przed kupowaniem produktów w tym miejscu.
Więc, zrażona wcześniejszymi doświadczeniami kupowania mebli w sieciówkach postanowiłam kupić w końcu łóżko z porządnym materacem.
Zachęcona przez sprzedawcę w sklepie Pan Materac wybrałam łóżko New Elegance tapicerowane. Zostałam zapewniona, że to łóżko polskiego producenta jest bardzo dobrej jakości.
Za łóżko wraz z materacem zapłacilam łącznie ponad 9 tysięcy złotych.
Na łóżko czekałam 2 miesiące.
Chciałabym Wam opisać moją historię ze sklepem Pan Materac i ostrzec was przed kupowaniem produktów w tym miejscu.
Więc, zrażona wcześniejszymi doświadczeniami kupowania mebli w sieciówkach postanowiłam kupić w końcu łóżko z porządnym materacem.
Zachęcona przez sprzedawcę w sklepie Pan Materac wybrałam łóżko New Elegance tapicerowane. Zostałam zapewniona, że to łóżko polskiego producenta jest bardzo dobrej jakości.
Za łóżko wraz z materacem zapłacilam łącznie ponad 9 tysięcy złotych.
Na łóżko czekałam 2 miesiące.
duxrm +390
Wysyłka z magazynu: PL
Taśma klejąca, 66m x 50mm, przezroczysta, 6 rolek
Cena z VAT: 18,99 zł
Link ---> Na moim FB. Adres w profilu.
Darmowa dostawa Prime
#duxrm
Taśma klejąca, 66m x 50mm, przezroczysta, 6 rolek
Cena z VAT: 18,99 zł
Link ---> Na moim FB. Adres w profilu.
Darmowa dostawa Prime
#duxrm
W końcu mam swój samochód, wszystko co w życiu osiągnąłem, zapracowałem sobie na to własną pracą, nikt mi nie dał, i dzięki temu jestem podwójnie z siebie zadowolony. W dodatku spodziewamy się z żoną drugiego dziecka, to samochód będzie potrzebny. W leasing wziąłem w końcu Toyota RAV4 ver Selection Hybrid ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trochę #chwalesie oczywiście #programista15k xD taguje też #gdansk bo tu mieszkam, i może w końcu wybiorę się na jakieś wspólne #nightdrive :)
gratki, ładne auto... ubezpiecz, żebyśmy nie musieli szukać jak ukradną.
@Chicane: Ubezpieczone, dziękuje!
Tyle ciepłych słów (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez moderatora
@blooqkazoo: bezpośrednio od toyoty brałem leasing
@Ponc3k: mieszkanie jest twoje ale obciążone, a samochód faktycznie jest własnością leasingodawcy.
Dziękuje! :)