Wpis z mikrobloga

• 6
I nadszedł ten dzień. Mamy 8 marca i biletomaty do których byliśmy przyzwyczajeni zostały wyłączone. Miały swoje zalety oraz wady. Cieszyliśmy się, że w autobusie możemy sobie wydrukować bilety i byliśmy rozczarowani gdy zapłaciliśmy a nam tego biletu automat nie wydrukował. Jak będzie teraz? Zakupiony bilet nie zostanie wydrukowany, a będzie zakodowany na naszej karcie płatniczej. Od dziś nie kupimy także biletu w aplikacji SkyCash. Bikety papierowe są dostępne tylko w kioskach oraz w automatach, które stoją na przystankach. Minie trochę czasu zanim przyzwyczaimy się do nowe systemu. Ale trzeba się z tym zmierzyć i żyć dalej ;)
#wroclaw #skycash #mennicapolska #nowysytembiletowy #biletomat #bilet #mpkwroclaw
ketyM - I nadszedł ten dzień. Mamy 8 marca i biletomaty do których byliśmy przyzwycza...

źródło: comment_FSVZrId7eRwW6tJ2cd4SbFUbQs5mNZeD.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@utopjec: od dzisiaj masz duzy zastrzyk nowego taboru autobusowego, niedlugo tez tramwajowy sie powiekszy. Poki co tylko takie zmiany maja miejsce. Nowe rozklady i trasy to sprawa miasta i to do miasta nalezy miec pretensje.
  • Odpowiedz
@utopjec: Urban Card - działa, chociaż dzisiaj chyba przeciążony system biletowy był chwilę, bo ani nie mogłem telefonem, ani w automacie xD
  • Odpowiedz
Dzięki, już odnalazłem w Twoich wpisach

@Reepo: > Urban Card - działa, chociaż dzisiaj chyba przeciążony system biletowy był chwilę, bo ani nie mogłem telefonem, ani w automacie xD

ohui xd
  • Odpowiedz
Jprdl, skycash ma nie działać tylko przez jakiś czas, a nowa aplikacja i tak ma wszystko czego potrzeba (nie, nie trzeba podpinać swoje karty, żeby kupić bilety. Ile razy trzeba to powtarzać
  • Odpowiedz