Mirki, nie wiem czy wiecie (ja niewiedziałem) ale Gulson "ma gest". ( ͡º͜ʖ͡º) Na Elektrodzie za punkty można sobie zamówić fajne gadżety. Między innymi ESP8266 (też z ekranikiem) oraz Arduino.
@stranger13: No masz tam wszystko wypisane. Nie wiem też ile masz... BTW: Myślałem, że wreszcie spożytkuje jakoś te punkty i przyczynię się trochę do opróżnienia zapasów u Gulsona w garażu... Ale można tylko jedną rzecz w ciągu 3 miesięcy zamówić... No nic... Kolejne ESP z ekranikiem do mnie leci ;-) Takiego jeszcze nie mam.
Pomocy drogie Panie. Zauroczyłem się, ale nie wygląda to dobrze. Ja około 35, ona około 28. Widzieliśmy się w biurze w relacji Pan / Pani, gdzie ja byłem klientem przez około godzinę. Coś tam zagadałem, cieszyła się, uśmiechała się, sama coś mówiła o sobie.
Mirki, nie wiem czy wiecie (ja niewiedziałem) ale Gulson "ma gest". ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na Elektrodzie za punkty można sobie zamówić fajne gadżety. Między innymi ESP8266 (też z ekranikiem) oraz Arduino.
Logujemy się na elektrodę a następnie:
https://www.elektroda.pl/rtvforum/shop.php
źródło: comment_tWtk0Ta1UfRR5u0wjhnSmqS0h7dfE1Cd.jpg
PobierzBTW: Myślałem, że wreszcie spożytkuje jakoś te punkty i przyczynię się trochę do opróżnienia zapasów u Gulsona w garażu... Ale można tylko jedną rzecz w ciągu 3 miesięcy zamówić... No nic... Kolejne ESP z ekranikiem do mnie leci ;-) Takiego jeszcze nie mam.
@stranger13: No to jak ci się nie chce, to co ja poradzę... ¯\_(ツ)_/¯
@niematakiegologinu: aż taki poziom osiągnęli? ( ͡° ͜ʖ ͡°)