Wpis z mikrobloga

Prezes ostatnio popada w paranoję, lecz przy tym zachowuje chwiejne emocje znane ze wcześniejszych dymów. Sam czasem mam moralniaka, bo dorzuciłem się do tego chlania i miętóweczek. :(
Wierzę, że jest to inteligenty chłopak, który znalazł się na zakręcie. Beka z nim zawsze jest przednia a jedyne co może go uratować to to, że Marlenka jest blisko niego.
#rafatus #danielmagical #rafonix #patostreamy #patologiazewsi #logikaniebieskichpaskow

Czy prezes przesadza?

• Chyba miętóweczki z półki na półkę 36.4% (43)
  • Tak, powinien się ogarnąć 12.7% (15)
  • Nie ma już nadziei 50.8% (60)

Oddanych głosów: 118

• 8
@brednyk: Przeczytaj sobie wywiad w "NIE" kolego, to może da ci perspektywę. Sądzę, że mało osób go czytało i stąd mało ludzi też rozumie o co chodzi. Zresztą jak długo oglądasz i się angażujesz to powinieneś to samo wiedzieć.

Po co ma się ratować? Życie za 2k i tyranie większość dnia to nie życie XD Zanim zaczął streamowanie to tyrał jako robol za marne grosze i ruchany przez każdego, bo jest
@RobakRewolucjonista: owszem, czytałem ten wywiad i uważam, że to kawał dobrego dziennikarstwa. A sam Rafatus to człowiek, który znalazł swoją niszę i w niej się spełnia. Jasne, można dywagować na temat moralności i subtelności wselkich jedo działań, jednakże to na nic się zda przy jego silnej woli. Brzmię jak filozof? Proszę, bardzo, pokaz mi drugiego takiego artystę ostatnimi czasy. Chyba nie masz wątpliwości, że Rafatus jest dobrym graczem i swietnym oratorem.