Wpis z mikrobloga

Jak dla mnie to Wiedźmin mógłby być transem, cała reszta gejami, rzecz jasna wszyscy mogliby być murzynami, mulatami, azjatami, metysami czy zambo i kompletnie bym miał na to wyrąbane.

No nie do końca, ten kwik byłby przepyszny, co by tylko podniosło walory serialu.

#wiedzmin #netflix #witcher #seriale #neuropa #4konserwy
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Slonx: Ja tam wolę by bardziej trzymano się pierwowzoru i skupiono się na wartości artystycznej niż na siłę wywoływaniu d--y "lewaków" czy "prawaków". Ale jak tam wolicie - wasze wojenki, wasza sprawa - ja co najwyżej sobie nie obejrzę, jak mi się coś nie spodoba i tyle.
  • Odpowiedz
@Slonx: Czytam te twoje wpisy i pewnie traktowałbym je, jak taki tam średniociekawy trolling, no ale niestety poznałem kilka osób, które przyklasnęłyby czemukolwiek, byle tylko wywołać ból d--y i obawiam się, że możesz pisać serio.
  • Odpowiedz
Tom Hardy zagrał Blade'a albo np. Jake Gyllenhaal - Czarną Panterę.

@maxwol: Do Czarnej Pantery to nie pasuje, bo w jego przypadku jego kolor skóry ma pewne znaczenie dla postaci. Ale Blade? Nie znam za dobrze jego historii, ale z tego co kojarzę jego kolor skóry nie jest czymś co go definiuje. On jest wampirem, który zabija inne wampiry i dodatkowo może chodzić za dnia. Czy jest czarny czy biały
  • Odpowiedz
@Slonx: a widziałeś jaki ból d--y był o damskie postacie? No przecież to norma. Dla tych wszystkich zjebów role mają prawo dostać tylko biali heteroseksualni mężczyźni. Nikt inny, no ale są przecież tolerancyjni xD C--j, że kobiece postaci odgrywały kluczową rolę w wiedźminie i były ważniejsze od niego samego xD No nie i c--j bo stuleja zapiecze i co zrobią?
  • Odpowiedz